När det kommer nära..

Tänkte att jag skulle gå in och skriva några rader. Skriver , raderar, skriver igen, raderar.

Det är tufft just nu. Men inte just för mig personligen just nu. Utan för personer runt om mig som lider av ångest och oro.  Det är svårt att stå bredvid och se det nära. Det är svårt att skriva om det här, jag känner mig begränsad i hur mycket jag kan dela när det inte handlar om mig personligen. Men att mina närmaste inte mår bra påverkar sjävklart mig.
Jag känner mig stundtals helt slut också. ♥ Jag har ett annat inlägg som jag måste slipa lite på, som jag vill dela med mig av. Vill att ni ska läsa. Jag tycker att det är viktigt att skriva om det, för jag tror det är SÅ många fler som känner samma, och har varit i liknande situationer. Men som inte kanske pratar om det. ♥

Livet har helt klart kommit mellan och jag hoppas snart att kunna vara tillbaka helt. Har SÅ mycket som jag vill visa och skriva om. Jag hoppas ni vill fortsätta läsa trots att det är lite glest mellan varven.
Denna lilla tjej har hunnit bli 4 månader, stanna tiden PÅ riktigt. Jag förstår inte hur fort de går. Hon har börjat smaka lite smakisar, lite banan och lite puréer. Det tycker hon är smarrigt. Hon har också börjat älska att sitta upp , så nu är det sitta som gäller, i knät , ligga ner på golvet under babygymmet, inte så roligt längre om hon själv får välja. ♥ Lilla Line. Så snäll verkligen. Skämmer bort mig på nätterna. Hon sover som en stock, jag som mest vaknar hundra gånger. Men det är också en sak jag ska visa er som har underlättat och hjälpt min oro lite. Jag har tidigare nämt att jag börjat kika på andningslarm att ha hemma, och jag ska visa vad jag har här hemma nu, men det får ett eget inlägg.

Dessutom har jag ett otroligt fint inlägg när det kommer till kläder som jag vill dela med mig till er, med dessutom en grym rabatt. Perfekt om ni är ute efter presenter till babyshower, dop eller likande. Ni kommer verkligen gilla det.
Så min plan är att dela det veckan som kommer. ♥ Håll tummarna för att vi kan hålla den planen.

Nu ska jag krya ner och försöka sova, ny vecka imorgon igen. Så försvann denna helg återigen lika fort som alla andra.

Ta hand om er.
KRAM♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer