Lägg denna butik på minnet, till babyshower, dop eller liknande.

reklam för babygiftshop.s.e

Hej Tisdag. Hur har ni det?
Här hemma skiner solen men de var riktigt ruggigt imorse när vi gick upp. Men nog gillar man hösten lite ändå. Att sommaren är min favoritmånad har nog inte missat någon, men hösten är också mysig lite. Det som jag tycker är jobbigt är mörkret. Där man också blir begränsad ibland när men behöver fota osv. Men alla månader har väl sin charm ändå tänker jag.

Jag har varit lite trött den senaste tiden, men det beror väl på att det har varit lite mycket runt omkring. Jag har lite svårt att sova nätterna. Jag vaknar lätt och känner att jag har en oro liggandes lite. Men hoppas snart att det blir bättre. ♥

Något fint som hände för några veckor sen var ju att mina älskade vänner fick sin lilla goding, tänk vad vi väntade på honom att han skulle komma, 12 dagar sent. Men tillslut så. Helt plötligt känns Line så himla stor. ♥
Det är ju det största i livet när man får barn, helt klart. Det är ju något man firar , både oftast innan och även efter det lilla knytet föds.
Därför skulle jag vilja visa er en sida som har perfekta presenter, både till babsyshower, dop, men också en present när man vill uppvakta de nya föräldrarna. Jag bestämde mig för att beställa härifrån, för det är SÅ fina kläder. Och när jag bestämde mig för att beställa en present , så råkade jag beställa även lite mer, även till mina egna små barn. Babygiftshop 
Är en sida med exklusiva presenter till baby och nyfödda. Märkeskläder till de andra minsta, hur gulligt? Jag tycker också om när saker är smidigt och när man får allt samlat på en och samma plats, de erbjuder dessutom gratis presentförpackningar och kort. Vilket betyder att allt kommer hem direkt tillsammans med kläderna du köpt. Hur bra?

Jag fyllde i på datorn vad jag ville att det skulle stå på kortet och så fick jag hem en söt presentpåse. klicka HÄR för att komma till det fina setet jag klickade hem.

Just nu firar de fantastiska babygiftshop 2 år, med världens hej dundrande bra rabatter. mellan 20-70% rabatt på hela sidan, det är SÅ grymt. Men något som är ÄNNU grymmare, är att jag har fått äran att dela med mig av 15% ytterligare. Sp med min kod ANGELICA15 får ni 15% rabatt på redan allt som är nedsatt. Fantastiskt. Så passa på nu att köp julklappar, presenter till babyshower, dop eller liknande. Eller klicka hem favoriter till dina egna barn. Som jag gjorde 🙂

Klickade hem snygga Fila-set till leoan och Lucie, som blev en stor hit här hemma. Luvtröjan hittar ni HÄR 
Byxor hittar ni HÄR .

Som ni ser så har tjejerna även t-shirt. Dom hittar ni HÄR.

Som jag nämnde tidigare så finns de en uppsjö av kända snygga märken.

Leonas otroligt snygga hoddie från Gant hittar ni HÄR.

Sjävklart blev det en liten matchning med lilla Line. Helt perfekt att köpa till de nyfödda. Finns till både flicka och pojke.
Så himla gulligt, och det ingår en liten söt mössa, dessutom.

HÄR kommer ni till detta söta set.

Sen klickade jag även hem ett sött set från Lyle & Scott, en luvtröja och söta små byxor till.

Hur söt kan man vara?
HÄR kommer ni direkt till detta söta set. Passa på nu att klicka hem era favoriter, och missa inte att använda koden ANGELICA15, som ger er extra rabatt på allt redan nedsatt på deras sida. Detta vill ni inte missa.

Kläderna finns som sagt till de allra minsta  från storlek 50 upp till storlek 128 i vissa utvalda plagg.

SÅ kika in hos Babygiftshop.se och missa nu inte att använda koden ANGELICA15 för 15% rabatt på deras redan härliga REA för att fira deras 2 år.

Hoppas ni hittar massor ni gillar. och lägg nu denna presentaffär på ert minne när ni vill köpa något fint till babyshower, dop eller liknande.

KRAM på er!

En reaktion till “Lägg denna butik på minnet, till babyshower, dop eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer