När det väl gäller så finns de för varandra..

Godkväll finisar. Hur har ni det? Jag tänkte skriva ett riktigt härligt positivt inlägg, för jag känner att det varit för få sånna sista tiden. Att jag blitt ett riktigt bittertpreggo. Men man kan ju inte ljuga, eller försköna verkligheten även om man skulle vilja ibland.

Har verkligen sett fram emot helgen, men idag har jag varit helt slut tyvärr, ungefär som förra helgen. Men eftersom jag tagit det väldigt lugnt idag och lyssnat på min kropp. Så är jag säkert lite piggare imorgon, förhoppningsvis. Vi har som sagt haft svärmor här som hjälper till och underlättar inför allt som vi har framför oss flytt osv. Hon är guld värd. Jag kan vara mig själv när hon är här, jag har legat i soffan och vilat ( även om jag haft lite dåligt samvete) Men jag tillät mig ändå att ligga kvar där..
Det har rensats ute på altanen, så nu har vi en stor kasthög igen. Så det får vi bli en tur till tippen snart igen. Jag älskar att slänga saker. Det bästa som finns haha!

Efter rensning och efter en god härlig fika, tog vi oss en liten promenad i skogen nedanför. Lowa ville gå ner och kika om det hade kommit några blåbär, lite tidigt ännu. Men det var verkligen härligt att gå runt där nere, även om det gick lite segt för mig då. Man njöt.

Rickard och barnen hade med sig den radiostyrda bilen, undrar vem som tycker det är roligast?

Rickard var den som körde mest, ja såg lyckan i hans ögon, han blir ju som ett barn på nytt. Ett vuxet barn..
Han råkade köra på Lowas fot med bilen och hon bröt ihop och började gråta. Tur att man har en storasyster som kan trösta då. ♥

Sen var det bara syrran som gällde. Roligt att se att dom faktiskt tröstar och tar hand om varandra i vissa situationer. För annars kan de ju vara riktiga experter på att bråka, skrika och reta varandra. Alltså jag kan bli tokig på dom verkligen!  Och de är ju båda i två härliga åldrar, den ena snart 5 år och den andra snart 7.. Herregud, jag sliter mitt hår verkligen ibland. Men det försvinner snabbt när jag ser på dom och jag ser deras syskonkärlek. Fantastiskt. ♥


Lowa trotsade regnet och tog på sig solbrillor och kepsen bakochfram. Haha.

Och Leia plockade en vacker bukett som står på köksbordet.

De förgyller verkligen tillvaron. Mina älskade ungar, och min älskade familj. ♥ Jag borde tacka Rickard på mina bara knän för att han står ut med mig, vilket jäkla tålamod han måste skaffat sig på äldre dagar. Han puschar och hjälper verkligen så mycket han kan. Jag älskar honom verkligen av hela mitt hjärta. Ser fram emot att uppleva en förlossning till, tillsammans med honom. Jag vet att han kommer stötta mig till tusen.

Nu blir det ett avsnitt av en serie innan jag däckar i sängen. Sov gott finaste ni!
Tack för att NI finns! ♥

Kram / A

En reaktion till “När det väl gäller så finns de för varandra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg