Recept & Bak Vardag

Tidig morgon och sommarkänslor..

13 maj, 2017

God förmiddag. Hade sett fram emot sovmorgon idag men icke. Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Så strax efter sju var hela familjen uppe , barnen påbörjade att fixa frukost till oss, lite lyxigt.. Mysigt att lyssna på dom när de plockar fram och grejar.

Idag har vi en fixardag här hemma, det ska ordnas i trädgården , och förhoppningsvis ska det fixas lite inför flytten också. Vi har svärmor här som hjälper nu när jag inte gör många knop. Men man får fixa så gott man kan och samtidigt försöka vila så gott det går. 🙂

Solen är tilllbaka och jag hoppas den är här för att stanna ❤️ Jag hittade en gammal bild häromdagen på en tårta jag bakade förra året. Åh vad god den var. Önska jag hade den i kylen nu för så skulle jag äta upp den, men såfort de svenska jordgubbarna kommer då ska jag baka den igen. Visst får man lite sommarkänslor av den?!

Inuti så gjorde jag en hemmagjord lemoncurd.

Kikar in senare. Hoppas ni får en härlig lördag <3

Puss & Kram / A

Läs också..

2 Kommentarer

  • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 13 maj, 2017 kl. 23:35

    Åh så gott det ser ut med allt :). Det är verkligen roligt med att spara bilder så där, att man kan gå tillbaka och se vad som skett tidigare 🙂

  • Reply Mirre - Sweetwords 14 maj, 2017 kl. 10:41

    Ohh det där såg gott ut

  • Lämna en kommentar