När hela världen rasar samman..

Så kändes det ungefär förra veckan när jag tog telefonen från byrån i hallen och jag tappade den och hela skärmen var krossad.. Alltså den ångesten. Jag har inte haft min telefon speciellt länge. Det är inte första gången som jag spräcker en skärm på iPhone heller. Vi diskuterade fram och tillbaka här hemma hur vi skulle göra, men vi bestämde oss för att prova att byta ut hela framsidan själva.  Det kan väl inte vara så himla svårt.
Och så himla svårt var det faktiskt inte, det var lite pilligt för skruvarna är ju så små så de nästan är obefintliga. Men annars gick det riktigt smidigt måste jag säga. Tack älskling för att jag fått tillbaka mitt liv och min telefon igen 😉

Så alla ni därute som är så sjukt klantiga som mig, och är händiga eller för all del kanske har en händig livskamrat kan jag verkligen tipsa om att köpa en display och byta hemma. Dock görs bytet på ”egen risk” då jag tror att alla övriga garantier försvinner när man öppnar upp telefonen..
_14A9196 _14A9197_14A9198 _14A9199
Man fick med ett litet kit med alla tillbehör man behöver ha._14A9201Sugpropp för att få tag i själva framsidan…

_14A9203 _14A9208_14A9212 _14A9220
Det är en del saker som man måste flytta över från den gamla displayen till den nya, men har man bara läst på tillräckligt mycket innan så har man koll på hur och vad man ska göra. Framsidan levereras utan hemknapp så den får man flytta över från den gamla._14A9221
Pilligt värre 😉
     _14A9237
Vi testade så den fungerade innan vi satte ihop hela telefonen!
_14A9196 _14A9241
Före och Efter! Tänk att man kan bli så lycklig över en materiell sak. Men det känns skönt att se på displayen igen och att jag slipper få glas-skärvor i mina fingrar.

Nu blir det en film i soffan!
Ta hand om er! ♥
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg