När hon skrattar högt..

God morgon vardag. Första dagen vi ställde klockan på länge, ville bra stänga av och fortsätta sova.. barnen var så trötta, men när de väl kommit upp och fått i sig lite yoghurt så var de pigga. Älskade ungar, vet att de kommer tycka det är skönt med lite rutiner igen. ♥

Leona den lilla loppan. Igår skrattade hon högt för första gången. Jag och Lowa busade med henne och det var så härligt att höra henne. Det känns som igår hon kom till oss, jag har inte ens fått tummen ur att dela förlossningsberättelsen. Men ikväll så , då ska jag publicera den. Ska bara skriva det sista på den, gråta en liten skvätt , njuta , längta..

Tänk att hon snart är tre månader, då är det dags för spruta. Det är bland det värsta jag vet, Rickard är alltid den som får hålla barnen när spruta ska ges. Undra varför man egentligen tycker det är så jobbigt, det är ju bra att de får vaccin och blir skyddade mot alla otäcka sjukdomar.

Hur startar ni eran vecka?♥

En reaktion till “När hon skrattar högt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer