När kroppen säger ifrån..

Min syn i dagarna två. Jag kommer inte ur sängen just nu. Igår sa kroppen ifrån.. Migränhuvudvärk som inte släpper och flimmer framför ögonen. Så sjukt obehagligt. Jag känner mig inte så katig just nu.. jag antar att det kommer till en gräns med hur mycket man klarar av. 🙁 Rickard tar hand om barnen och allt här hemma. Han är min hjälte.

Ska fortsätta vila.♥ hoppas jag får tillbaka energin snart och den förbaskade huvudvärken försvinner…

puss / Angelica

12 reaktioner till “När kroppen säger ifrån..

  1. Styrkekram från en bloggläsare som gillar din öppenhet, dina inredningsbilder och dina familjära inlägg!

  2. Jag har gått och tänkt på hur allt har blivit.
    Vad säger de förra ägarna? Förstod att de hade bidragit/ kompenserat på något vis. Men nu då? När ni tittade katturin även på ovanvåningen, vad säger de då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer