Nu händer det grejer på många plan..

_14A0296

God kväll fina ni.
Har ni det bra? Här i vårt liv är det mycket som händer. Hjärnan går på högvarv mest hela tiden känns det som. Som jag tidigare nämn så driver min sambo utöver sitt vanliga jobb ett företag. Ett företag som från början egentligen skulle vara en bisyssla men som imorgon kommer ta ett litet större kliv. Hans företag har nämligen blivit med lokal förstår ni. Detta har vi diskuterat fram och tillbaka länge. Ska vi, ska vi inte?
Men som det är just nu så känner vi att situationen är ohållbar och jag tror det kommer bli riktigt bra!
Vi börjar lite småskaligt men jag tror det kommer bli riktigt bra, när vi har kommit iordning så kommer jag visa er lite bilder. Men jag är så stolt över honom. Han kämpar verkligen och är så otroligt grym på det han gör, så han är värd att få ta detta ett litet steg längre.
Så därför överraskade jag honom häromdagen med att köpa en karaff som han kan ha sin Whiskey i.. Dessvärre har han ingen whiskey än, så jag får väl överraska ännu en gång och köpa en till honom. Så att han får fylla upp den, just nu står den ju tom. Men den är så jäkla snygg och passar verkligen in hemma hos oss!
_14A0300 _14A0313

Mitt i allt detta så hör Madeleine av sig på telefonen och berättar om en dröm hon haft inatt och att hon måste förverkliga den. Då undrar ju jag lite spontat varför alla hennes drömmar på något vis måste innefatta mig. Men jag har ju tagit åt mig att ställa upp och modella inför hennes kommande utställning så det är ju bara att gilla läget 🙂
Dock har jag ingen aning om vad det handlar om , för mer än så fick jag inte veta! Ska se om jag lyckas få ur något mer när jag pratar med henne nästa gång. Jag vet att hennes utställning kommer bli grym. Men att jag är en utav huvudmodellerna känns ju så jäkla läskigt. Jag är ju en ganska osäker person, men jag ska övervinna mina rädslor.  ♥

Nu ska jag ta ett litet glas vin denna härliga lill-lördag och surfa runt och leta lite lagerhyllor. Men jag har hittat ett par på rusta som jag gillar, så jag tror vi kommer köpa dessa =)
30451096-ItemBig

Det är skönt att ha något att skingra tankarna på när värken i skuldran gör mig lite halvt tokig stundvis.

Kram på er♥

En reaktion till “Nu händer det grejer på många plan..

  1. Dom hyllorna har vi på lagret och dom funkar faktiskt jättebra trots att det är ”billig skit från rusta” 😉 puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg