Photoshoot inför en nyhet..

_14A0363

God kväll alla fina. Dagen startade inte som jag hoppades.. Jag vaknade med en migränliknande huvudvärk så jag fick ligga kvar i sängen lite längre än vad jag tänkt. Men efter lite mer sömn, panodil och en kopp kaffe så var jag lite mer på banan igen. Men jag vet att min kropp brukar säga ifrån på detta sätt, min skuldra är inte att leka med så jag försöker vara snäll mot den.. Men det är svårt. Svårt att hitta en balans i vardagen.. Men jag försöker kämpa på. ♥

Jag behöver ha lite nya bilder på mig själv inför kommande nyheter som jag kommer berätta för er snart… Så håll ut lite till 🙂 Men ni som häng här ett tag vet att jag tycker det är sjukt jobbigt att stå framför kameran.
Igår tvingade jag Rickard att fota.. Det gick ju skapligt och bra till slut, efter att vi blivit riktigt osams en gång haha.   Men nu har jag iaf en bild som jag känner mig nöjd med, men den visar jag inte nu 🙂

Imorgon ska vi starta dagen nere i skridskohallen. Rickard har alltid älskat att åka skridskor och har spelat hockey som liten. Så han är nog lika exalterad som barnen på att åka dit imorgon. Barnen har nämligen fått skridskor av sin farfar, så imorgon är det premiär. Ska bli spännande. Jag som inte äger några egna, och kan knappt åka för den delen heller , tänkte ta med mig kameran och stå vid kanten och va livrädd för att barnen ska slå sig 🙂

_14A9725 _14A9729 _14A9731 _14A9733

Det är även tänkt att vi ska försöka hinna med att flytta Rickards företag till den nya lokalen. Det kommer bli så grymt bra när det är färdigt. Bara att det känns som man ibland vill att dygnet ska ha mer timmar. Men nu tänker jag tända ljus, krypa upp i soffan och bara njuta av att det faktiskt är fredag. ♥

Kram på er alla fina!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg