Nu har han flugit över till andra sidan. ♥

Förkyld igen. Det var inte längesen jag var förkyld, och nu sitter jag här med snorig näsa igen.
Suck så tråkigt. Sjukskriven från jobbet på neo, tur att jag ändå har annat jobb att fixa med hemifrån, ligger lite efter i det mesta. Det har varit lite mycket sista tiden. Jag har jobbat oregelbundet, samtidigt som vi varit sjuka en omgång i förkylning för inte alls längesen, både vi vuxna oh några av barnen.
Sen blev Leia tyvärr hästbiten i ena handen när hon var med Lowa i stallet, hon blev så pass illa biten att vi fick åka till akuten med hennes hand. De röntgade och tack och lov var ingeting i handen av. Men de fick sy ett stygn och tejpa.
Det är snart två veckor sedan nu, hon är i stortsätt helt återställd i handen, det var tre fingrar som blev bitna och blå.. ( Han fick verkligen ett bra grepp om hennes stackars hand 🙁 )

Sedan har också min farfar varit dålig en längre tid, vi trodde för några veckor sedan att han skulle somna in, jag kunde äntligen hälsa på honom på hans äldreboende. Han fick nämligen en stroke när jag var gravid med Lucie, och flyttade till ett äldreboende mitt i pandemin och vi har i omgångar inte fått hälsa på honom. Men så glad att jag hann göra det, jag hann hälsa på och krama om honom och hålla honom i handen och prata med honom. Hoppas så att han kände det. ♥
I förrgår somnade han nämligen in, lugnt och stilla tillsammans med min farmor och min faster.
Jag hann som tur var åka dit och ta farväl av honom på söndagskvällen, de hade gjort honom så fin , och han låg där fint med händerna knutna på magen, men blommor. ♥. Nu har han äntligen kommit till andra sidan och har förhoppningsvis inte ont.

Jag har så många minnen, både farmor och farfar har alltid varit en stor del av mitt liv, jag är deras enda barnbarn, så att jag blivit bortskämd är väl en underdrift kanske 😉 Har alltid fått väldigt mycket kärlek av dom båda. Farfar hämtade mig ofta som liten på förskolan, då mitt dagis låg så nära där de bodde. Han lärde mig knyta skorna på deras altantrapp osv…
Han var den som skjutsade upp mig till Stockholm när jag ville se Backstreet boys i Globen och stod snällt utanför och vänta.
Älskade älskade farfar, det är med stor sorg som jag tog farväl.. ♥ Men jag vet också att han var redo.
Känner en sorg för min stackars farmor, tänk de fick 63 år (!) tillsammans, Hur gör man ens det?
Frågade farmor när jag träffade henne vad hemligheten var att hålla ihop så länge?
” vadå för hemlighet menar du” fick jag till svar.
– Ja hemligheten till att man lever ihop så länge så att jag kan ta efter det till mig och Rickard.
” ja men de finns ingen hemlighet sa hon och skratta!”

Antigen har hon rätt, eller så vill hon inte dela med sig ♥
När vi är friska och krya här hemma, så har Leia sagt att hon vill baka en kaka och åka med till gammelfarmor, så det är en plan vi har, som vi snart hoppas kunna få till. ♥

Tack för att ni ville kika in och läsa några rader här, Jag måste bli bättre på att uppdatera, och försöka att de inte bara är tomma ord. har mycket jag vill skriva ner. och när jag väl sitter här så märker jag ju hur mycket jag älskar det.

Hoppas ni gillar att läsa.

Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg