Nu har vi blivit med åsna!

Kikar in mitt i mello. Äntligen final känner jag, jag är inget stort fan av det här med melodifestivalen, tycker det mest det är utdraget med alla deltävlingar hit och dit, som bidrar till att många bidrag är med som jag personligen tycker inte hör hemma där 😉 Men självklart finns det väldigt många bra bidrag som är i final nu också, och barnen älskar mellomys så sjävklart kör vi det hemma även om det inte är min stora favorit 😉 Barnen myser och visar riktig syskonkärlek! ♥

Nu ska jag visa er våran fina vagn. När vi visste att vi skulle ha bebis igen så var valet av vagn inte så svårt. När Lowa var liten hade vi en Bugaboo Donkey, och vi älskade verkligen den. Det var med tårar i ögonen som jag sålde den vidare till en ny ägare när vi inte behövde den längre. HÄR kan ni kika på ett gammalt inlägg om hur vår såg ut.

Det har verkligen hänt mycket sedan sist, inte bara nog med att suffletten finns i en underbar grå färg, hela chassit beställde jag denna gång i helsvart, enligt mig så sjukt mycket snyggare.

Vi beställde den som sagt från babyplus.nl denna gången, sist köpte vi den i Sverige, men vi sparade verkligen mycket pengar denna gång genom att beställa därifrån. Vi är riktigt nöjda med vår beställning. Mailkontakten har varit kanonbra och inte tala om leveransen, helt plötsligt fick jag sms om att den fanns att hämta. Jag är alltid väldigt ivrig när jag väl bestämt något att jag gärna vill att den kommer hem såfort som möjligt, och trots att den skickas från Holland så kom den supersnabbt. Så alla ni som är ute efter en vagn kan jag varmt rekommendera att beställa därifrån. Vi sparade många tusenlappar på vårt köp.



De snygga läderdetaljerna är nya och jag bara älskart!


Provade att hänga på min snygga skötväska från bagasi.se, passade riktigt snyggt och så smidiga hängen att fästa skötväskan på vagnen, jag minns sist hur man hängde våran förra i axelsnöret och den åkte alltid ned och satt aldrig fast bra.

Trots att vi inte behöver en syskonvagn så bestämde vi oss ändå för att köpa en Donkey, vem vet vi kanske får en nummer 4 tätt efter? Haha. Nejvars. Men denna korgen på sidan är guld värd, förvaring kan man aldrig få för mycket av.
Jag beställde även hem flera olika tillbehör, bland annat en adapter så att vi kan sätta fast babyskyddet på vagnen, visar alla tillbehör till vagnen i ett separat inlägg 🙂

Men nu sitter man i soffan och smygkikar på vagnen, snart ska lillan ligga där i. Så overkligt. Härligt, underbart. Men nu först, ska jag njuta. Eftersom dessa 30 veckor gått så sjukt fort så vill jag verkligen njuta de sista tio. ♥

Nu ska jag fortsätta kolla klart på melodifestivalen, vem är er favorit? Jag tror att min just nu är Robin Bengtsson, om jag nu måste välja någon 😉

Puss på er och tack för att ni kikar in här, ni gör verkligen mina dagar! ♥

5 reaktioner till “Nu har vi blivit med åsna!

  1. Åh, det är ju så roligt med vagnar men just Donkey förstår jag inte tjusningen med. Tur att vi alla är olika i alla fall 🙂 Den gråa färgen är dock himla snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg