NU har vi semester. ♥

Äntligen är det semester här hemma! ♥ Wow säger jag, som vi längtat. Även om vi inte har så mycket inbokat som vi ska göra egentligen , så är själva känslan att aldrig behöva ställa klockan underbar. Älskar att ta dagarna lite som de kommer. Just idag är det dock väldigt kyligt här hemma, och ingen sol, brr.. Hoppas snart värmen kommer tillbaka. Barnen har ett riktigt härligt sommarlov och är väl värda det så som de kämpat året som gått. Leia gick ur 6 e klass med fina betyg och tills hösten väntar högstadiet på en ny skola. Leona har också slutat förskolan och till hösten är det förskoleklass för hennes del. ♥ Det kommer bli mycket omställningar med nya utmaningar till hösten för många i familjen. Om några veckor får man besked om utbildningen som jag har sökt. jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra med det heller, är så inställt på att jag inte kommer in, så skulle jag komma in skulle jag få en chock och inte veta vad jag ska göra=) Men det tar vi då.

En sak som vi  investerat i denna sommar som är otroligt skönt att det är färdigt innan semestern börjar, men det har också varit ett himla slit. Vi har nämligen valt att bygga in en rampool. Det har tagit sin lilla tid, men äntligen är den klar sen några veckor tillbaka, och barnen njuter för fullt. Våra grannar som bor mitt emot är så gulliga, ”vilket paradis ni har byggt till barnen”. Nog gör man allt för kidsen. De älskar verkligen poolen, och till och med Line , hon är så söt och ropar bada! 🙂

Tänker mig att jag ska visa mer från vårt lilla poolområde. Det blev verkligen så bra, innan här hade vi bara en vanlig trall som vi egentligen inte utnyttjade till någonting, så därför blev detta så himla bra.
Nu slipper vi köpa nya små mindre pooler varje säsong. ♥

Rickard & jag har även hunnit fira 15 år tillsammans, det känns ju helt galet. Tänk att vi har stått vid varandras sida så många år, tillsammans har vi skapat vårt egna härliga lilla kaos med våra barn. Hade inte velat göra livets resa med någon annan och har aldrig tvivlat på oss två. Älskar dig mer för varje dag. ( trots de gånger du går mig på mina nerver) ♥
Grattis till kärleken och grattis till oss. ♥

Kram/Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg