Graviditet nummer 5♥,  Vardag

Nu kanske det börjar vända, och beslutångest över färgval på vagn.


God morgon Torsdag. Tror minsann det börjar ordna till sig i sjukstugan, långdraget har det verkligen varit minst sagt. De små är på förskolan idag för första gången på snart två veckor. ♥ Jag tror verkligen det uppskattar att få komma iväg och leka med sina kompisar lite, framförallt Leona, hon pratar ofta om sina vänner på förskolan som hon leker med. Så roligt när de finner varandra sådär tycker jag. Förhoppningsvis får de också följa med varandra till förskoleklass senare. Så var det inte för våra stora tjejer, när de var små gick de på en förskola på andra sidan stan, pga att vi hade bott där tidigare och valde att inte byta förskola efter flytt då de ändå trivdes bra där. Så när det väl var dags för förskolestart så kände de ingen , men det har gått bra ändå. Barn har ju oftast lätt till att finna sig i situationer och skaffa nya kontakter.

Tänk att det steget snart är dags för Leona också, som tur är, ett år kvar 🙂 ♥ Men hon själv längtar, ” tänk mamma att gå i skolan som Leia och Lowa gör ” Mycket prat om att bli stor tjej nu. ♥

Just nu har också ett av mina minnen med massor av värdefulla bilder krashat, åh jag får ju lite lätt panik måste jag säga.  Oklart om det går att lösa.. 🙁 Glad att jag delat en del av bilderna här, men ändå ledsen över många som försvunnit… Håll nu tummarna för att de går att lösa. ♥

Idag har jag tid till barnmorskan också, det ska bli skönt att gå dit och lyssna på hjärtat och mäta magen och se hur allt ser ut. Jag ska nog prata lite om min oro också, oron som sitter i mitt stackars huvud. Jag försöker tänka rationellt. Jag försöker tänka att jag redan upplevt det ” dåliga” med denna graviditet  genom att jag förlorade tvillingen i början, det borde inte kunna gå mer åt helskotta nu tänker jag. Men sen ändå smyger sig hjärnspöken på, men oftast hjälper lillasyster i magen genom att sparka och ge buffar tillbaka. Så jag ska försöka vara snäll mot mig själv, och bebis, och tillåta mig njuta av det fina. Ska försöka ta mig en ny bild på magen också dagen till ära då vi går in i ny vecka. Det börjar närma sig verkligen. ♥

Jag har fortfarande inte bestämt mig kring vagn heller, färgen som vi tittade på har blivit försenad i leverans, den nya leveranstiden sägs vara i mitten på maj, och det är isåfall verkligen på gränsen att den hinner komma tills bebis är här, beroende på när hon väljer att komma ut förstås. ♥ Lucie föddes 10 dagar innan BF och då är det 7 veckor och 3 dagar kvar idag, herregud det känns så kort tid.  Men tillbaka till vagnen, funderar på att kanske välja en annan färg som jag vet kommer. Men då kommer återigen den där förbaskade beslutsångesten. Förra buggan vi hade, var grå, och sen har vi haft en svart, tror jag delat bilder innan men gör det igen.
Men nu är ju dessutom chassigt helt svart, så snyggt. Funderar på att kanske välja svart med någon ljusare sufflett?

Visst är denna ganska snygg också ? Jag tänker att en helsvart kanske är lite tråkig? ♥

Ska fundera några varv till.
Kikar in lite senare och uppdaterar er efter barnmoskebesöket, hoppas ni får en fin dag.
Kram kram / Angelica

2 kommentarer

 • Maria

  De är snyggt att ha två olika färger, svart och någon ljusare sufflet på barnvagnen.
  Vad skönt att sjukdomar börjar skingra sig och de försvinner, inge kul alls när de små är sjuka. Hoppas ni får hålla er friska nu.

 • MH

  Oro finns alltid ,för är det inte de små i magen så är det de större jag tror det är svårt och inte ha de känslorna.
  Min man skulle varit tvilling men det ville sig inte trots det är så många år sen sa vi häromdagen vad skulle det varit för en liten som inte fick nån chans. Så det kan man tänka trots det är 65 år sen.
  Du får tänka positivt framåt och är det inte längre tid, så snabbt det går. På tal om barnvagn så har jag våra barns på vinden en ljusbrun Brio modell 81 den är så fin i småblommig inuti i manchester tillhörande täcke och örngott finns kvar, det var kvalite alltså.
  Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.