Min egna färgkulör- Angelicas Elegant Sand.

– inlägget är i samarbetet med Nordsjö –

Nu kan jag äntligen berätta för er om ett roligt projekt som jag har jobbat med sen en tid tillbaka. Ett otroligt roligt projekt tillsammans med Nordsjö. Efter att vi byggde om vår övervåning med ett extra rum och barnen bytte rum med varandra , så fick Leona ett eget rum på övervåningen. Tänka sig , snart fyller hon en hel hand och hon sover med de stora tjejerna på övervåningen, då är man bra stor ändå tycker Leona. ♥ Det är här vårt projekt tillsammans med Nordsjö börjar, vi började leta kulör till Leonas nya rum, hon ville måla om det och det behövdes efter att vi bytt element, färgen som hon hade innan gick inte längre att få tag på.. Så inte mig emot att skapa ett nytt härligt rum med ny kulör. Min tanke var att få in lite värme i rummet. Vi påbörjade vår resa med färgval tillsammans Leona och jag, jag ville göra henne så delaktig som möjligt. ♥ Vi började med att testa olika kulörer med Nordsjö colourtester, det kan ni läsa mer om i ett inlägg HÄR.

Efter att tagit ut några favoriter så målade vi även upp på väggen, det har jag lärt mig sen innan att det är viktigt att måla en ganska stor yta med färgen ni är sugna på att måla i ett helt rum, helst också måla den på olika platser för att se hur den ser ut i olika väderstreck. tips att måla på en kartongbit och hålla upp på olika väggar.

Det tog ett litet tag att välja kulör men tillslut hittade vi den perfekt varma beige kulören som inte var för varm, inte för kall,inte för mörk och inte för ljus och inte för gul. Ja ni förstår hur många kriterier kulören ska uppfylla, när man är kräsen. ♥ Men jag är så otroligt stolt över min egna kulör som jag nu släpper tillsammans med Nordsjö.
Min kulör heter Angelicas Elegant Sand. ♥ Det är många av er som frågat efter just kulören när jag delat bilder från Leonas rum, så därför känns det extra kul att äntligen kunna dela med mig av det. ♥


Vi målade med Ambiance silkesmatt, alldeles perfekt. Tycker det är fint när färgen inte är för glansig. Deras färg är också otroligt grym att måla med och täcker väldigt bra.
Färgen innan var grå och ni ser skillnaden på att denna är beigare och varmare i ton.

Älskar hur den bryter mot de vita listerna.

Nu ska ni få se hur resultatet blev i hela rummet..
Välkomna in i Leonas nya rum med min kulör Angelicas Elegant  Sand.

Skrivbordet som vi byggt av trofast från Ikea målade jag också in i samma kulör som väggen, här använde jag mig av deras snickerifärg, med samma glans som väggarna.
Är ni ute efter en prefekt beige som går åt det varma hållet men ändå inte gult, så tycker jag ni ska åka till er närmaste Nordsjöbutik och haffa er en provburk för att se hur färgen visar sig hos just er. Och hoppas ni gillar kulören lika mycket som jag gör.


Så lägg nu kulören Angelicas Elegant Sand på minnet när ni nästa gång ska måla om. Hoppas ni kommer gilla den lika mycket som vi gör. ♥
Kram Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg