Nu tror jag vi går mot rätt håll.. 

God kväll fina. Förlåt för gles uppdatering,men bloggen har hamnat lite åt sidan. Vi har haft en tuff vecka. Vi hade det så bra i Stockholm och Formex, jag ska snart visa er lite smygkik på nyheter inför våren vi hittade.. Men så kom vi hem till magsjukan som härjat här , och det verkar vara en seg bacill, men nu verkar den äntligen var över och vi inväntar 48 timmars regeln. Ni är väl noggranna med den? Jag är antagligen extrem kanske, men eftesom den enligt mig är den värsta sjukdom man kan få, så vill jag vara säker på att den inte smittar vidare. För om alla föräldrar vore noggranna och inte lämnade en sekund för tidigt på förskolan så borde epidemierna inte fortsätta? 

Håller det hela i sig så kommer våra tjejer få en kort vecka och det blir förskolan på fredag. 

Men vi har haft det mysigt trots sjukdomen, men man är sliten efter mycket tvätt, vaken nätter , jobb osv. Men man är ju inte mer än människa. Och för tillfället är jag slut, men satsar på att vila upp mig rejält i helgen och samla energi <3  

   
Lowa är den ända drabbade här hemma , och jag är glad för att den trots allt blev såhär lindrigt. För tre år sen hade vi det samtidigt hela familjen, och när Leia frisknade till kräktes Lowa, och samtidigt blev Rickard och jag dåliga , det var hemskt. Som tur var hade vi snälla mammor som offrade sig och hjälpte till, som på kuppen också blev dåliga då. Får rysningar jag bara tänker på det.

Och medans vi varit sjuka så har mina bloggkollegor varit iväg på silja och partat loss. Hade varit så roligt att vara med, då det ser ut som de haft det grymt kul 🙂 men eftersom eventet var på vatten och jag är så fruktansvärt sjösjuk så valde jag att tacka nej denna gång. Men nästa gång 🙂

Nu ska jag gosa in mig i min nya morgonrock jag fick på posten idag, ska visa er vilken underbaring!

Kram <3

2 reaktioner till “Nu tror jag vi går mot rätt håll.. 

  1. Jag är också stenhård med att bara riktigt frisk! Det är ju verkligen en värsting sjukdom det där. Jag hoppas på att slippa det .. Buhuu men barnen lär ju smitta ner en förr eller senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg