Tji fick jag!

Trött, utmattad, sömnbrist.. Jag kröp upp i soffan i min nya morgonrock efter badet och tänkte för mig själv att inatt blir en bra natt nu när barnen är friska. Äntligen kanske jag kan sova ifatt lite.
Tji fick jag kan jag säga. Satt inte länge förrän Leia vaknade kallsvettig, hade drömt något och verkade yra och nästan ”se i syne”. Detta hände flertalet gånger, framåt efter midnatt somnade vi illa fall någon timme innan lillasyster kom in och la sig i våran säng. Mysigt men lite trångt förstås.

Vi vaknade ganska tidigt och Leia kom och frågade vad hon hade för prick inne i handflatan?
Jag kikande på den och på resten av kroppen på henne. Men lilla hjärtat du har ju fått vattkoppor.
Vi har fått mail om att det gått vattkoppor på Leias avd, men jag tänkte inte att hon hunnit bli smittad innan vi åkte på magsjuka och gick hem. Men hon hann tydligen med det. Så nu kör vi vattkoppor ett tag..
Vabruari kom tidigt iår hörrni.. Så jag ställer mig in på en vaken natt med mycket kliande. Vi har fyllt på förrådet med salvor och kylbalsam. Så håller tummarna att det inte blir alltför hårt.
Sen är det bara invänta att Lowa åker på detta också. Men lika bra att de får detta nu så är det avklarat sen. ♥
Men mitt hjärta håller snart på att gå i bitar av att se barnen sjuka såhär mycket.

Hur har ni det? Har ni hållt er friska? ♥

14A9681
Älskade små snuttor. Mitt hjärta skulle kunna svämma över, och ibland undrar jag om man älskar sina barn för mycket för sitt egna bästa.

Kram till er alla

En reaktion till “Tji fick jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg