Nytt och fräsch, och ikväll hänger jag på förlossningen!

Fixade håret igår, det blev lite kortare och lite mörkare upptill.( efterbild till höger)Känner mig supernöjd! Insåg att jag inte färgat håret sen innan jul! Så det behövdes verkligen! 

Hej på er!
Kikar in lite snabbt. Idag går det i ett, ska följa med Leia som ska ta spruta i skolan. Har förberett med lite socker till henne efteråt. Det stod på lappen att det kunde vara bra och få något att dricka efteråt. Jag gillar inte när kidsen får sprutor, tycker så synd om dom, och när de varit små har alltid Rickard alltid hällt i dom. Men Leia har själv valt att hon vill att jag ska vara med och då vill jag självklart vara det ♥ Det kommer säkert gå hur bra som helst. Hon kommer få gå hem efteråt och jag har skämt bort så det finns lite eftermiddagsfika.
Jag ska nämligen åka och hospitera på förlossningen idag. SÅ spänd. Lite nervös, Men otroligt peppad. Jag tror det kommer roligt. Att gå bredvid Nina som var med mig på min egna förlossning känns tryggt. Så jag hoppas att jag får vara med om iallafall en förlossning på passet. Så åk in och föd barn nu 😉 ♥

Sedan jobbar jag resten av veckan på Neo-iva. Jag kommer köra inskolning. Det känns bra att börja jobba mer praktiskt nu efter två veckor av riktigt nyttig info.
Sen är det ledig helg vilket jag verkligen ser fram emot. ♥

Nu ska jag pussa lite på Leona samtidigt som jag ska få iväg lite fakturor innan jag ska va på plats hos Leia.

Tittar in senare ikväll och berättar hur jag haft det, och ni håll en tumme för mig! ♥

Puss & Kram / A

4 reaktioner till “Nytt och fräsch, och ikväll hänger jag på förlossningen!

  1. Vad fin du blev och vilken snygg tröja ?. Vart kommer den ifrån? Lycka till på jobbet ikväll ?.

    1. Tack=) visst är tröjan snygg, den är köpt på Bubbelroom=) Ett av mina favoritmärken CHIARA FORTHI, dom har så mycket fint! <3

      Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg