Överväldigad, barnmorskebesök och sådär kan inte jag stå.

God kväll. Idag har sommaren kommit hit. Tjiho! Men aldrig är man förberedd nog. Inser att jag kanske måste packa om lite i förlossningsväskan, har jag med för varma kläder tro? Fast visst behöver de långärmade bodysar i början även om det är varmt? Varför känns det som jag aldrig gjort detta för, är det för att det är så längesen sist kanske.. Leia har gjort konster här hemma i eftermiddag, och ville att jag skulle ta kort när hon stod i brygga, tur hon inte bad mig göra samma sak;) Inte så smidig längre.

Var på vårt sista barnmorskebesök idag som sagt, innan Bf då, har ju ett efter också.. så mysigt och sorgligt på samma gång att det var sista gången, vi har haft det så roligt och det blev många skratt även idag Hahaha. Vi pratade lite förlossning och lyssnade på lillasyster och mätte magen. Idag var SF-måttet 34cm. Blodtrycket låg väldigt bra idag också, skönt det. Samt att jag ställde mig på vågen! Ok, jag har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv. Inte konstigt jag känner mig som en flodhäst. Börjat samla på mig vätska nu också, och så högsommar värme på det… och lite stödstrumpor. Förstår ni själva att jag är SÅ redo nu?

Gjorde en undersökning idag med lite status, o visst är hon redo, hade öppnat mig lite till och allt är moget och redo. Så nu kan det hända när som helst vi är redo och spända här hemma. Lowa kramade magen innan hon la sig och sa ”kom ut inatt eller imorgon” <3

I eftermiddags åkte vi förbi hemma hos Madde och Micke, skulle lämna lite jobbrelaterade saker.. det var vad jag trodde iaf. Istället blev jag helt överraskad och överväldigad av att de hade fixat en babyshower för mig/oss. Det är första gången jag får en sådan, helt otroligt att de ville överraska oss med detta. De är så fina! ♥ Jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll!

Här får ni en liten tjuvkik, kommer skriva ett eget inlägg om detta imorgon! <3 jag är fortfarande i chock över allt fint det fixat för oss. Tusen tack igen älskade ni. <3

Nu, lite mys i soffan innan vi tar kväller.

Ta hand om er, och håll nu en tumme att förlossningen sätter igång inatt kanske;)

Puss / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg