Överraskningsfest och idag går vi in i v40!

God morgon. Idag är det fredag och vi välkomnar v40 ( 39+0) 6 dagar kvar till beräknad förlossning. Det är otåligt nu ska jag säga. Jag känner mig stor och otymplig, dessutom har sommaren kommit med bravur, igår hade vi nästan 30 grader under dagen. Helt tokigt. Och aldrig är man förberedd heller.. Men jag hade inte planerat in denna värme som höggravid. Jag har verkligen inga kläder att ha på mig. Känner mig stor som ett hus verkligen. 🙁 Men snart är det över jag vet ju det. Men svårt att trösta sig med det ibland. Jag vill lukta på henne, det är trevligare utanför magen jag lovar. Det finns så många människor som är nyfikna på dig.

Lite känningar har jag , men inget allvarligt. Så vi får väl se när det hela drar igång. Idag känns det som att jag ska vara gravid föralltid, men jag vet ju att så är inte fallet=)

Igår som sagt blev vi helt överväldigade av våra fina vänner. Vilken chock jag fick, Rickard visste ju om det men jag hade ingen aning.. Madde och Micke hade fixat så fint både med tårta, presenter och även mat! Hur fina är dom inte? Faktiskt precis vad man behöver såhär i slutet <3 Man får ju världens energi av sånt. ♥ Att hon hade lyckats få alla sina härliga ungar att sitta uppradade i soffan och sjunga när jag klev in är jag mäkta imponerad över, vad är hon för superkvinna? Vad hotar hon dom med haha!

Så fint fixat, jag blir helt tårögd hur genomtänkt allt var.Tårtan var inte bara hur underbart fin som helst, den var ju supergod också.MUMA! Helt otroligt duktig är hon mittgodaste.se Ni borde kika in hos henne om ni inte redan har gjort det. Jag var lika nöjd över den tårta som vi gav till Madde & Micke när vi överraskade dom!  ♥


Colin har verkligen ett hjärta av guld, han kommer charma tjejerna när han blir äldre. Han visade stolt upp vilken present han hade valt och satt tätt intill mig när jag öppnade den.
Dessutom skämde han bort mig med massage under kvällen. Jag skulle nog kunna tänka mig att flytta hem till dom sista delen av graviditeten när man blir så väl omhändertagen.
Bilden får tala för sig själv, ni ser ju hur bortskämda vi blir, och SÅ fina saker. Massor av fina bebiskläder till lilla L.

Ni förstår ju själva att jag är sugen på att hon ska komma ut, jag förstod på madde att hon köpt likadana kläder till Mathilde-Isabelle. Våra älsklingar kommer se ut som twins! hihi. ♥

Vi har som sagt inte riktigt bestämt namn på lillasyster ännu. Vi har två som det står mellan. Ena dagen känns hon som en Luna, för att andra dagen vara en liten Lykke. Har bestämt oss att vi får se hur hon ser ut. Hon kanske inte är något av det när hon väl är här? Madde hade verkligen tänkt till och fått in detta i tårtan. Månen för Luna & L för Luna & Lykke! ♥

Jag vet inte hur jag ska tacka dom nog, jag är fortfarande helt överväldigad. Tänk att vi har turen att ha så fina människor omkring oss, som faktiskt gjort allt detta för oss. Att Madde känner mig så väl som hon gör också, hon vet att jag vantrivs bland alla flyttkartonger hemma nu, så därför valde de att fixa allt hos sig. Tusen tack igen! ♥ Det här kommer vi leva länge på!

Nu ska jag fortsätta kicka igång denna fredag, försöka att inte vara bittert preggo o njuta av solen 😉

Kikar in lite senare!
Puss och kram / A

3 reaktioner till “Överraskningsfest och idag går vi in i v40!

  1. LUNA❤️
    LeiA LowA och LunA. Alla flickornas namn har fyra bokstäver och slutar på a. Fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg