Påminn mig att jag aldrig ska göra det igen.

God kväll. Har precis kikat färdigt på matchen mellan Brynäs-Hv71. Har aldrig varit intresserad av hockey förrän jag träffade Rickard, sen har det väl gått upp och ner i några år, sedan vi fick barn har vi varit på några matcher när Brynäs varit i Linköping. Men annars har jag inte varit sådär jätteinsatt. Förrän nu, för nu är det ju superspännande. 🙂

Mitt hår har som ni vet levt sitt egna liv under denna graviditet, jag är så glad över att ha en svägerska som är frisör annars hade jag nog inte vågat färga håret under graviditeten. Minns nu hur håret såg ut första färgningen som gravid? Stackars Jenny visste inte ens att jag var gravid, så hon fick nog lite panik. Tills hon förstod varför mitt hår reagerade som det gjorde. Tanken var att håret skulle bli grått , men det blev blått istället. Det berodde alltså på lillasyster i magen.

Men jag berättade sjävklart för Jenny att jag var gravid och hon förstod hur det kom sig att håret reagerade som det gjorde. Hon kunde trolla , i vanlig ordning. Förstår inte att hon alltid kan lösa allt? Helt galet! Hon är verkligen så grym ( även om jag är lite partisk) Men jag har helt ärligt tidigare aldrig varit så nöjd med en frisör. ♥

Snart är det dags för sista färgningen innan förlossningen. Vi har bokat in en sista tid i början på maj! Sen får vi se vad jag gör för galet sen när jag inte är gravid längre. Jag är sugen på att göra något nytt. Jag såg även gamla bilder på när jag hade kortare hår för ett tag sen, och jag ska komma ihåg dessa bilder, för jag vill INTE klippa av mig igen. Påminn mig det om jag någon gång får för mig att klippa av mig håret 😉

Dock längtar jag verkligen till sommaren när jag ser dessa bilder. ♥

Men påtal om håret så tänkte jag faktiskt skämma bort mig själv att testa ett nytt hårserum. Jag tror det behövs nu när det känns lite risigt under graviditeten. Att få skämma bort sig själv lite extra såhär i slutet av graviditeten kan vara skönt. Har inte så höga krav. ♥
Leia min älskade stora unge, nyfiken, öron stora som elefantöron och hon hör allt hon inte ska höra. Men det hon bör lyssna på då är hon expert på att stänga av. Det tillhör åldern antar jag. Hon kan göra mig precis galen vissa stunder. Men hon har ett hjärta av guld. Hon är så genomsnäll. Bryr sig om allt och alla. Nästan för snäll. Jag är stolt över henne. Hon räknar ner dagarna tills bebis kommer, och idag ville hon föreviga magen. Jag fick snällt ställa o och modella..


Magen v36 (35+3). Lyxigt när hon vill fota då det är lite svårt att fota magen själv, samt att Rickard inte alltid är supersugen på att vara bakom kameran 😉

Nu ska jag krypa ner i sängen, känner att jag behöver vila så mycket som jag kan nu, även om det tyvärr är lite svårt 🙁 ♥

Vi hörs imorgon igen!
Puss på er mina fina!

En reaktion till “Påminn mig att jag aldrig ska göra det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer