Graviditet Leona ♥,  Vardag

Bebis lilla hörna!

God förmiddag. Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit helt okej, några timmar vaket med pauser för att gå upp och kissa. Dessutom har jag börjat snarka något fruktansvärt. Stackars Rickard haha. Men jag känner själv att jag är väldigt förkyld och täppt nu, och lite lätt tjockare än vanligt. Han hade övervägt att lämna sovrummet stackarn. Jag vet själv hur det är,har själv svårt att sova när han snarkar bredvid mig. Jaja det löser sig 😉 Snart är det över och då har jag tillbaka min gamla kropp och slutar förhoppningsvis snarka 😉

Igår fixade vi lite med vaggan. Testade att lägga i babynestet och satte upp en sänghimmel. Det blev verkligen mysigt och ombonat. Man får försöka göra det bästa av situationen som vi har nu innan flytt. Därför blev vaggan verkligen perfekt i storlek , och grymt att den har hjul också om man vill förflytta den i lägenheten eller huset med för den delen. ♥ Tänkte ni skulle få en liten tjuvkik.

Det är en bit på vägen iaf, sen är det som sagt svårt att riktigt boa till det när jag vet att vi snart ska packa ner allt och flytta. Så jag försöker att inte fixa med alltför mycket. Men jag tror hon kommer sova gott därinne, eller vad tror ni? ♥

Kikar in lite senare!
Puss o Kram / Angelica

3 kommentarer

 • Linda

  Vilka fina jackor du ha till tjejerna dina?
  Måste ha tag i skal sett till min 7 åriga dotter…ha du nått tips?
  Ska funka på skolan…

  Va mys7gt med vagga? de hade min dotter oxå.
  Kram

  • angelica

   Hej Linda. Visst är de fina, barnens skaljackor kommer ifrån POP, och jag är grymt nöjd med dom. De är slitstarka och skyddar bra mot vädret. Kvalitet är dessutom jättebra=)
   Men om jag inte köper pop, så brukar jag köpa skalset ifrån Kappahl ( kaxs) Dessa är också jättebra i kvaliten och passar perfekt för skola/Dagis=) Hoppas du hittar något som du gillar 🙂

   Ja så mysigt, detta är första gången som vi använder vagga <3

   Kramar!

 • Linda

  Ok…tack för svar? var kan man köpa/beställa de ifrån? Finns de byxor till?
  Just nu Ha hon ett skalset från lindex..fix tro jag…o de Ha varit super bra? men börjar va för litet… älskar färgerna på dina flickors jackor? o min flicka älskar lila…

  Du tar så himla fina kort? Ha hittat till dig via madde?
  Kram…från västerbotten i norrland?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *