Perfekta bilder och så ser hallen ut nu!

Igår när vi skulle iväg blev det en aning stressat, jag som brukar vara ute i god tid sprang runt lite halvstressad. Men vi blev 8 minuter sena=)
Idag ska vi iväg till min farmor som fyllde 80 år i fredags, tänkte jag skulle ta med kameran så får vi se om dom vill vara med på lite bilder. Jag brukar försöka dokumentera, man vet aldrig hur länge de är med oss, och jag vet själv hur mycket man uppskattar alla fina bilder som man sedan har.

Jag funderar på vad man ska ge till farmor i present, jag vet att hon älskar tulpaner så det ska jag köpa i någon fin färg. Men sen tänker jag att vi ska framkalla en bild på alla tre barnen. Så försökte ta en ny på dom, för den senaste är Leona lite mindre. Men att fota dom är ju lättare sagt än gjort.


Men någon bra blev det nog som jag tänker att vi framkallar.

Idag har vi byggt upp väggen i hallen, så nu är det inte längre något hål. Känslan när man kommer ett steg längre är verkligen så underbart. Ni vet ju hur alla mina känslor rusar åt alla håll, gällande huset. Men just idag  känns det bra. Det här med att man måste förändra och ta bort allt som påminner det funkar verkligen tror jag.
Ju mer vi ändrar och gör till vårt eget, ju bättre känns det. Iallafall idag.
Det känns så skönt att garderoben i hallen är borttagen. 🙂 Det var en självklarhet att ta bort den och frigöra utrymmet i sovrummet i stället och kunna använda det på ett bättre sätt.
Som ni ser på bilderna så slängde man bara in saker i garderoben och det var ett stort kaos!



Såhär ser det ut just nu, och vi behöver måla lite igen.. Men vi funderar faktiskt på att eventuellt måla om hela hallen i en annan kulör. Eftersom vi målade om den i stress och vi nu har bott ett tag så känns det som att vi kanske skulle kunna tänka oss att måla den i någon varmare lite mer ombonad färg. Men vi ska fundera några varv till=)

Delade även en bild på instagram från Lowas rum om jag ska måla om hängaren i samma färg som väggen, precis som jag gjort i köket. Och det lutar nog åt att jag kommer göra det, vad tycker ni?

Gillar ni kontrasten eller tycker ni att jag ska måla om? 🙂

Nu ska jag skynda på här hemma!

Hoppas ni får en fin dag!
Puss och Kram/ Angelica

3 reaktioner till “Perfekta bilder och så ser hallen ut nu!

  1. Jag tycker det är fint när du målar i samma färg 🙂 Vi behöver med renovera vårt hus – MASSOR men det har alltid kommit något före när vi tänkt börja. Ny brunn, nytt avlopp, nytt värmesystem mm men köket är renoverat iaf 🙂 Till våren blir det nya fönster.
    https://lotte4.blogspot.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg