När han skämmer bort med en god frukost!

Tänkte skriva God morgon, men inser att det redan är lunchtid. Tog en lång sovmorgon i morse, SÅ otroligt skönt att vara ledig. Vara tillsammans hela familjen, vakna upp och snosa på Leona, de stora kidsen hoppar upp i sängen och vi megamyste innan vi gick upp. Rickard smög upp lite tidigare och fixade med en ordentlig frukost. Så tacksam att han gör det där lilla extra. Ibland älskar jag honom lite extra, samtidigt som jag vissa dagar blir totalt galen på honom, och undrar ibland hur han tänker.

Jag är inte mycket för att pynta och greja inför påsken, och nu när jag jobbat så har jag inte haft ork. Men kidsen och Rickard hade pyntat lite häromdagen när jag kom hem=)

Nu inser jag att klockan är massor och jag måste hoppa in i duschen innan vi ska iväg på påskmiddag om en timme. Har en känsla att vi kanske blir några minuter sena 😉 Min pappa ringde precis och önskade glad påsk, han skulle fixa lite påskägg till barnen men jag sa att han inte fick köpa godis, lägg i vad som helst  bara det inte är godis. Jag är lite allergisk emot att alla ger godis i äggen, det blir liksom helt hysteriskt mycket godis. Barnen har fått gå efter äggjakt här hemma och fick varsitt godsägg och sedan varsin peng så vi har redan varit i leksaksaffären och de har köpt nya fidget spinner.

Tittar in lite senare,
Hoppas ni får en fin påskafton.

2 reaktioner till “När han skämmer bort med en god frukost!

  1. Håller med det blir lite mycket godis…. Mina barn har fått 3 ägg men i lillkillens låg kläder och gosedjur men lilla dottern fick godis, lera, såpbubblor. Det värsta är ju att jag går och plockar i godispåsen hela tiden jag med 🙁
    Ha en mysig påsk
    https://lotte4.blogspot.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg