Precis vad jag behövde.

Halvledig måndag efter jobbhelg. Har jobbat både lördag och söndag. Leona har bökat lite inatt så vi låg kvar lite extra i sängen imorse medans Rickard körde de stora till skolan ♥

sen var det dags för Leona att åka till dagis, även om det är tårar precis vid lämningen så funkar det väldigt bra. Det går framåt hela tiden och både hon och jag vänjer oss ♥

Denna vecka jobbar jag hemifrån vilket ändå känns skönt, då är man nära om det skulle va något. Så imorgon ska vi utöka tiden lite till om det går. Hon verkar verkligen trivas och det känna så bra i hjärtat. Jag hann även med en kopp kaffe hemma hos Emma, de va längesen nu, vi hann prata ifatt en del vilket var trevligt, på tal om Emma så fick jag en överraskning i brevlådan i fredags, den överraskningen kunde inte kommit mer läglig. Ni vet när man känner sig lite låg och så får men en lite överraskning och livet känns genast lite enklare igen ?
En liten personlig hälsning från Emma med en kartong fylld med choklad. Hur gulligt, det kunde inte kommit mer lägligt.
Tack snäll Emma för den fina lilla lådan. ♥

Nu har jag precis beställt hem namnlappar så att jag kan namna alla kläder som ska vara på dagis. Jag beställde ifrån ett smidigt ställe till de stora tjejerna , som man kan designa själva och så klistrar man bara på. Som vanligt klistermärke, men det sitter superbra. Så tips till er som behöver namna mycket kläder  till skola och förskola osv, kika in hos filur namnlappar.

Nu ska jag redigera lite bilder innan jag sedan ska umgås med min kärlek, det känns knappt som vi sett varandra i. helgen då vi jobbat bådat två.
Hoppas ni får en bra start på veckan!

Kram/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg