Provfotografering Emma & John

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen och jag ska verkligen försöka bli bättre på det.
Bröllopssäsongen har dragit igång ordentligt nu och jag njuter för fullt att få vara delaktig och dela de fantastiskt härliga dagarna med mina par 🙂

I veckan kommer jag leverera bilderna till Mikael & Jenny från deras dag på slottet i Vadstena.
Men mer om dessa i ett eget inlägg, <3

Nu vill jag visa er Emma & John som gifter sig i Juli, detta par har jag träffat ett flertalet gånger och vid ett tillfälle träffade vi även Motala/Vadstena tidning som gjorde en intervju om dom.  Denna kan ni läsa HÄR

 

Vår provfotografering gjorde vi på ett vackert rapsfält. Emma förklarade  ( som många andra av mina brudpar) att det har svårt att känna sig bekväma framför kameran, men jag förstår inte alls va de menar, inga konstigheter där. Man kunde inte tro dom gjort något annat.
Så himla fina! Här kommer ett litet urval.
Ser fram emot att få föreviga deras bröllopsdag <3
_MG_3042 _MG_3040_MG_3045_MG_3073 _MG_3070 _MG_3063 _MG_3079 _MG_3086 _MG_3124 _MG_3131

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg