Vackra Elin & Nya Projekt

Vabbruari som alla kallar denna månad, och jag kan också göra detsamma! Våran lilla tjej har varit sjuk i omgångar,
och har en ihållande feber som jag hoppas går över snart! Jag passar på att visa en vacker bild på min fina vän Elin när hon var gravid med sin lilla dotter som kom för några veckor sedan.

Tänkte även passa på att visa ett nytt projekt som jag har startat tillsammans med min sambo. Vi kallar det för thefashionroom.se . Vi designar och säljer posters, vi designar även efter egna önskemål. Kika gärna in på vår webbshop. Just nu har vi ett bra erbjudande på tre speciella posters som vi vill framhäva lite extra! Välkomna!
Klicka på bilden för att komma direkt till shoppen! 🙂

mix_match_holder-blogg-1024x562

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg