Pyjamasparty för hela slanten!

Här hemma har det varit fullt ös sen igår eftermiddag. Barnen har sina kompisar här som har sovit över och de har haft pyjamasparty. Barnen har sovit jättebra, men den här mamman har haft lite svårt att sova så jag känner mig lite mörbultad ikväll.
Spabadet hade varit utdraget så något bubbel kunde jag tyvärr inte bjuda på då vattnet var superkallt, men snart är det helt uppvärmt så jag funderar på att krypa ner ikväll sen. ♥

Efter en god frukost tog vi på oss och tog oss en promenad , de stora tjejerna önskade att gå och handla ansiktsmasker så de kunde göra slime, alltså detta lime som alltid ska göras, jag kan bli tokig för mindre. Men jag tyckte ändå att de kunde få göra ett slime, så länge de städade efter sig, och det gjorde dom.

Det var frostigt och isigt ute, och temperaturen var strax under noll grader.

Det blev några stopp på vägen vid alla hala isfläckar.

Tjejligan, tänk ändå att de fungerar så bra tillsammans, inte ett enda litet tjafs, har det varit. De är verkligen så söta allihop!

Leonis hon ser verkligen upp till alla tjejerna och vill helst vara med dom hela tiden, problemet är att de stora tjejerna inte är lika överlyckliga till det 😉 Men det har funkat bra ändå måste jag säga.
Till lunch lagade vi pannkakor, och snart ska vi smaska i oss lite lussebullar och julmust, innan det är dags för tjejerna att åka hemåt! Jag hoppas och tror att de haft det riktigt mysigt. ♥ Kan tro de bli fler pyjamaspartyn framöver! 🙂

Sen ska jag iväg på ett litet ärende,  jag ska åka och hämta däck till Clion, vi är på g att byta ut våran andra bil till något litet bättre. När det pendlas så mycket så känns det viktigt med en bra och säker bil. Rickard har en förkärlek till Volvo, så jag tror minsann det blir en sån. Ni vet innan vi köpte våran Kia som vi har idag, så hade vi en silvrig Volvo v60,jag tror han nästan grät en liten skvätt när vi sålde den. 😛 Det blir nog bra hörrni!

NU ska jag fixa lite fika, ska nog slå på en liten kopp kaffe till mig själv!
Hoppas ni har en fin söndag!

Tusen tack för kommentarerna på förra inlägget PUSS på er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg