När mitt mammahjärta går sönder.

Till alla er fina människor där ute, jag blir alltid lika överrumplad över hur mycket engagemang och kärlek man kan få av personer man i verkliga livet inte träffat. Jag har skrivit om detta på Instagram och fått så mycket kärlek och tips både privat och i fina kommentarer. Från mitt hjärta, TACK. Vill ni se inlägget på Instagram kan ni kika HÄR

De senaste dagarna har varit tuffa, har ni sett inlägget som Madde skrivit , jag måste länka till det HÄR, för hon är så mycket mer insatt i detta. Vi har pratat mycket om det, det är väldigt berörande och frustrerade, Framförallt har jag hört på hennes röst hur hjälplös hon känt sig.

Nu kan även jag förstå dessa känslor,  i tisdags hade jag ett snabbt möte i skolan där de berättade att Leia blivit utsatt för en kränkning , och att de skulle göra en anmälan på detta. En pojke i hennes klass har skrikigt ”håll käften jävla hora” och samtidigt viftat båda fingrarna åt henne. Jag är SÅ stolt över att Leia är så modig att hon går och berättar detta för en vuxen , då tyvärr ingen vuxen varit i närheten och hört detta just då. Senare samma dag inträffar detta igen i kapprummet utanför , då pojken trampar/sparkar på Leia och hon säger att han ska sluta, varpå han IGEN kallar henne för jävla hora! ( alltså varför kan man ens så hemska ord när man är så liten) Då som tur är hör en lärare detta. De pratar med både pojken och pojkens föräldrar. Men tyvärr är det ingen bättring , både onsdag och torsdag har den här pojken varit på Leia, med både det enda fula ordet efter det andra. Igår blev jag faktiskt riktigt ledsen och förbannad när Leia kommer hem med ett brev som hon skrivit, alltså mitt hjärta går sönder…  jag har fått Leias godkännande att publicera ♥

Jag både ringde skolan och även skickade Mail med allt Leia berättat.  Jag tänker inte ge mig och jag är inte den som håller tyst i sånnahär lägen, jag vet inte vad det beror på att den här pojken beter sig såhär, men det spelar ingen roll om det finns någon ”anledning” det är verkligen inte okej på något vis. Jag hoppas att det blir en stor förändring , fort. Försöker sätta mig in i situationen om det hade varit tvärt om, nu tror jag inte att mina barn skulle använda dessa ord, de kan inte ens sånna ord. Men om, då skulle jag tagit med mitt barn till skolan och sett till att hon ber om ursäkt och lovar att aldrig överhuvudtaget bete sig så igen. Men vet ni att hon inte ens fått ett förlåt? Ursäkta mig nu men lär man inte sina barn att be om ursäkt?

Alla kan göra fel och göra dumma saker som kanske sårar fast det inte rakt upp o ner är meningen, men då måste man också kunna be om ursäkt. Men just detta beteende är helt oacceptabelt.
Leia var ledsen igårkväll och hade svårt att sova, jag låg nära henne och pillade i hennes hår, hon höll hårt i min arm när hon tillslut somnade. ♥ Jag har själv känt att jag haft en liten klump i min mage idag för Leias skull, men jag har givetvis inte visat detta utan peppat. När jag hämtade henne så frågade jag hur dagen varit och den hade varit bra. Idag hade det inte varit något, och Leia berättar för mig att lärarna även frågat henne och visat att det bryr sig, det gör mig varm i hjärtat. Tack till er lärare som tar detta på allvar och gör allt ni kan för att få min dotter att ha en bra skolgång. ♥

Det kändes så bra att dagen varit bra och nu tar vi helg. Kidsen är spända här hemma, för imorgon ska de ha kompisar som sover över natt, en riktigt tjejliga och det blir tjejmys på hög nivå! ♥ Jag tänker att jag ska förbereda spabadet så att de kan hoppa i och bubbla om de önskar 🙂

Kram/Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg