Vardag

Rappa på nu mamma!

I vanliga fall är jag inget stort fan av vintern, jag önskar oftast snö på julafton och sen kan den gärna försvinna. Men iår känns det ändå annorlunda… jag tycker det är mysigt med snön, kanske för att det blev så himla mycket ljusare?

Lucie ser visst lite skeptiskt ut med tanke på underläppen, men hon tyckte nog det var lite mysigt trots allt 🙂

Leona våran Leona, familjen lilla babbelkvarn, hon är inte tyst många minuter om dagen. Hon har ofta mycket och berätta , hon är också otroligt envis och har ett jäkla humör. Nu har hon dessutom blivit lite trotsig också, jisses jag kan blir genomsvettig av våra fajter , o varje gång tänker jag att min mamma alltid sagt “välj dina strider” och de gör jag såklart, i den mån det går , något jag är lite dålig på är styva konsekvent , det måste jag erkänna, gör det klassiska felet att säga nej 20 gånger för att sen säga okej då 😂 borde så blir bättre på det.

Hur som helst sist när vi skulle gå ut så skulle vi ta på oss, och Leona ville så gärna ha sina gympaskor, jag gick förklara tusen gånger att hon blir kall och blöt och att hon måste ha vinterskor för att inte frysa . Men hon envisandes, och jag också, hon gav sig tillslut och bestämmer sig för att hon ska ta sina vinterskor, så vänder hon sig om mot mig och säger ” rappa på nu” kunde knappt hålla mig för skatt 🙂 det kom så härligt, fast de var hon som var den som gjorde att de dröjde!

Underbara unge!

Nu ska jag hoppa in i bilen och hämta hem alla

Större kids! Kikar in lite senare!

Kramar / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.