Regn och rusk och plasti dip.

God Morgon. Imorse var jag uppe med tuppen. Bilen är inlämnad för toning och vi får tillbaka den imorgon bitti. Man känner sig lite tom när man inte har bilen hemma, som tur är så har vi iaf våran extra bil hemma. Dock kan vi inte åka några längre sträckor med den, men här i stan funkar den fin fint!

Eftersom regnet öser ner utanför så får det bli lite inomhusaktiviteter idag. Vi började med att spela yatzy med frost! 🙂

_MG_7879 _MG_7882
Lowas nya favoritgris som vi köpte i Linköping häromdagen fick vara med när vi spelade!

_MG_7891 _MG_7894_MG_7888 _MG_7898

Vi har också börjat renovera vårt kök.. Det är ett sådär tråkigt kök med ”furu” färg överallt. Det är verkligen det fulaste jag vet. Eftersom vi bor i en hyresrätt så vill man inte lägga allt för mycket pengar på att renovera köket.
Men Rickard har hittat sin favoritfärg som han använder till mycket, framförallt när han gör saker med bilen.
Färgen heter Plasti dip och det är en slags gummifärg som man sprutar på. Och ångrar man sig så är det bara att dra bort själva färgen.

Vi har inte hunnit hela köket än, luckorna nedanför har vi ej börjat på än, så här ser ni en förebild på hur luckorna ser ut innan.

_MG_7903_MG_7913

Efterbild, vi har även bytt ut handtagen. Det kommer bli så bra när det är klart 🙂 Listen under kommer självklart också bli vit! Jag bara älskar VITT.
_MG_7916 _MG_7924_MG_7923

Nu när luckorna får ny färg och nya handtag så blir jag fruktansvärt sugen på att lägga nytt golv. Har sett ett fint på Rusta som jag skulle vilja lägga in. Sedan skulle jag även vilja sätta in en ny tapet/måla ny färg. Men en sak i taget.

Nu ska vi käka lite lunch och sen har jag lovat barnen att baka lite muffins! ♥
Kikar in lite senare. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer