Trädgårdsfix och nya kameran är beställd!!

Hej! Eftermiddagen blev väldigt mycket bättre än förmiddagen, ett tag efter att jag publicerat mitt tidigare inlägg så löste sig allt med kameran. Vi fick pengarna tillbaka äntligen. Efter det så beställde Rickard kameran till mig direkt, han visste om hur irriterad jag varit över att den andra aldrig kom. Denna gången beställde vi ifrån Cyberphoto, den kameran jag har idag köpte vi också där och jag kommer hädan efter fortsätta köpa därifrån . För kameran är redan skickad och påväg till mig. Så min förhoppning är att det dyker upp ett litet sms om att ett paket finns att hämta imorgon. Jag kommer bli så glad, för jag vet att jag kommer ÄLSKA den. Madeleine har ju köpt en likadan och fått sin, så jag har redan varit där och fusktestat den lite  🙂

Efter att vi löst hela kamerasituationen så packade vi in oss i bilen och åkte till blomsterglädje, som förövrigt är min nya favoritaffär. Jag skulle kunna gå där i timmar.. Men Rickard vill ju typ nästintill slänga mig på tippen när jag är sån, han suckar och pustar och tycker att jag bara glor på allt 😉 O barnen pillar på allt man inte får pilla på och jag ser att han kokar inombords..  Men jag vet ju att han älskar mig innerst inne 😉 ♥
Vi hittade iaf det vi skulle ha för stunden. Vi har haft två amplar på baksidan som inte såg så roliga ut så jag planterade om de lite idag, och jag blev så nöjd!

_MG_7812_MG_7828 _MG_7825 _MG_7813_MG_7831_MG_7832 _MG_7836
_MG_7822  _MG_7837Jag blev helt förälskad i dessa fina gråa krukor! Så dessa fick flytta in i köket med lite kryddor i. Köpte även tre stycken likadana krukor till fast i mindre storlek, måste hitta lite andra kryddor att sätta i dom.

_MG_7848 _MG_7856_MG_7855

Leia tyckte det smakade bra med de nya kryddorna och passade på att garnera våran exklusiva kvällsmat som bestod av pasta och köttbullar 😉_MG_7867_MG_7870 _MG_7872

Men hon var nöjd och glad den lilla loppan! Nu ska jag krypa ner i sängen. Det blir en tidig start på dagen imorgon, bilen ska lämnas in då vi ska tona rutorna på den. Samt att jag har en del måsten inplanerat tidigt på fm.

Sov gott. ♥

 

2 reaktioner till “Trädgårdsfix och nya kameran är beställd!!

  1. Åh vad mysigt det ser ut <3 Jag vill också åka till blomsterglädje snart igen, de har så mycket fint! Och lilla Leia, klart hon måste provsmaka alla goda kryddor 🙂 Sötunge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg