Regnbågströja och världens finaste ljus.

-Inlägget innehåller annonslänkar-

Ny dag och solen skiner. Det blir man ändå väldigt glad över. Att vi går mot ljusare tider och mer sol. Det gillar vi.
Började med detta inlägg i förmiddags, men det blir visst klart nu lagom till läggdags.

I julklapp fick Leona bland annat ett presentkort så hon kunde handla kläder. Sagt och gjort, i mellandagarna åkte vi en dag ner till stan och hon fick själv kika på kläder hon kund välja. Hon hade ju helst velat handla upp hela butiken såklart, men eftersom hon hade en viss summa att handla för så fick hon välja ut sin favorit.
När hon såg den fina tröjan med regnbågens alla färger var det inte tvekan om det var den hon skulle köpa 🙂

Innan de for iväg till förskolan ville hon väldigt gärna att jag skulle fota några bilder med tröjan.. Den är Så fin, och hon passar så bra i den. ♥

Vill ni hitta tröjan så kommer den från Kappahl, och ni hittar den direkt HÄR

Måste också visa er något fint jag fick för ett tag sen, min ena syster Alice är nämligen så himla duktig på att göra egna ljus, hon har gjort bubbliga ljus som vi fått och nu har hon även gjort ett passande ljus till mig nu, blev alldeles tårögd när jag fick det, visst är det väl fint? ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen , och hoppas kunna sova lite, vi ser alltid på greys och igår fastnade jag för det var så spännande. Livsfarligt när man inte kan sluta kika. Annat som tar upp hjärnan just nu är denna Corona, jag är så trött på det för det känns som det är det enda man pratar om, men faktum är ju att man måste ventilera och diskutera med sina nära. Med tanke på alla beslut man måste ta hela tiden, har man symtom, är detta ett symtom, ska vi testa oss, osv osv. Framförallt när det börjar krypa så nära. Det känns som man bara väntar på att få skiten nu.
Jag vill verkligen inte ha det som gravid, det är säkert alla min hjärnspöken men jag skulle nog tycka att det var jobbigt att ha Corona, för att jag har respekt för det och för att jag undrar hur det skulle påverka barnet i magen efteråt isåfall. Kanske inget alls, men jag tänker att man har nog med oro som det är. Samtidigt kan man inte sluta leva totalt heller, det funkar ju liksom inte. ♥
Det är en hårfin och svår balansgång allt detta.  Inte meningen att avsluta varje inlägg och prata om detta, men det är ju det mesta som tar upp media och är ju vår vardag just nu. Låt nu dessa veckor gå fort och att det snabbt , planar ut. Tack på förhand.

Hoppas ni kan sova gott vänner,

Vi hörs snart igen. ♥

 

 

En reaktion till “Regnbågströja och världens finaste ljus.

  1. Åh så fin tröja förstår Leona, duktig hon är som handlade. Vad hon växt mycket det går så snabbt.
    Jag håller med dig så mätt på detta cviruset och dess saker runtomkring gör inte så du går väl inte och handlar osv. Man kan gott känna sig inte rädd men respekt det är ju en flunsa en envis rackare. Jag hade en rejäl det året som min RA sen debuterade man vet inte så mycket om varför en del säger det kan komma av influenser andra som forskar att det är ett hormon. Jag har själv frågat mig men utan svar jag hade havandeskapsförgiftning men ingen sa nåt om det förrän jag väntade barn nummer två. Det var inte så noga för fyrtio år sen, men ack jag hade ju alla symptom. Idag är det ju så noga me sådant. Oroa dig inte för mycket det ger bara dålig energi till din kropp och själ. Varje dag har nog av sina bekymmer! Jättesött ljus duktig syster du har.
    Kram/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer