Renoveringen av trappen har börjat och kvällar som dessa är balsam för själen. ♥

Jag önskar att dygnet hade fler timmar just nu. Dagarna går så sjukt fort. Man vill hinna med så mycket som möjligt hela dagarna. Det är liksom svårt att prioritera vad som är viktigast. Igår ägnade vi hela dagen åt att fixa i trappen.. Vi har som ni vet fått ändra våra renoveringsplaner och nu är det hallen som gäller. Så igår slet vi bort den heltäckningsmatta som satt. Den har suttit sen huset byggdes, så den behövdes verkligen slitas bort. Ni får se en liten tjuvkik på hur hallen ser ut. Väggarna har inte den finaste färgen, utan allt ska bli vitt, plus att vi ska byta ut golvet till ett ljusare också. Men först ska vi se till att få ordning på trappen.
Så glad över alla människor vi har kring oss som hjälper oss. Igår slet Rickard & Rikard ut mattan och slipade trappen. Tjoho vilket jobb de gjorde. Men fasen så bra det blev.

Såhär såg trappan ut innan..

Medans papporna grejade hemma hos oss passade jag och Sofie på att ta barnen till lekparken och roade dom en stund. Innan vi gick hem och tog en liten fika. Så mysigt. 🙂

Såhär blev resultatet av trappen!

Så skönt att få bort den gamla heltäckningsmattan! Nu väntar bara resten. Vi har faktiskt slipat och börjat grundmåla trappen lite.

Efter att vi grundat så ska jag leta färg. Jag är ute efter en bra golvfärg, har ni några tips?
Tusen tack Rikard för all hjälp med trappen och tack Sofie för att vi fick låna din man! 😉 ♥

Hade tänkt att kika in här igårkväll, men istället åkte vi iväg till våra fina vänner på en spontan kvällsdejt. Vi flydde vårat kaos och åkte dit, det underbart för själen. Glömma bort allt kaos hemma för en stund och bara få njuta av att barnen leker och har roligt medans vi föräldrar får lite kvalitetstid och får skratta så vi gråter. Tack för en fantastisk kväll.♥ Kameran glömde jag visst hemma.

I förrgår fick vi äntligen leveransen av vår matgrupp till altanen. Det tog bra lång tid innan jag kunde bestämma mig för vilket bord jag ville ha, och när jag väl hittat detta så tog det säkert en vecka innan jag väl köpte det. Jag måste verkligen tänka ordentligt så att jag inte köper fel. Sån var jag aldrig förr, då köpte jag direkt. Men nu ska jag fundera, leta vidare och se ifall jag kan hitta något som är bättre. Men jag föll för detta direkt, så vi slog till. Tog oss även en tur till en handelsträdgård en bit utanför vår stad. Fyndade massor fint till vår altan. Jag tänker att jag ska försöka få lite gröna fingrar 😉Första måltiden vid nya bordet. ♥
När vi satt och åt kikade Micke & Madde förbi. De överraskade oss med fina blommor och trevlig sällskap. Vi pratade givetvis renovering och de kikade hur långt vi hade kommit. Madde och jag började prata om vårt sovrum. Det är så mörkt och tråkigt även där inne just nu, och vi har bara ställt in sängen och inte gjort något mer eftersom vi vet att vi snart ska in dit och renovera. Såfort hallen är färdig då ger vi oss på det.

Jag har tänkt att ha en grå vägg även därinne, men så hade Madde med sig tapetprover i bilen som hon visade.. Vi gick in och testade den i sovrummet, och ja kanske skulle jag våga vara lite crazy. Jag är annars väldigt feg av mig. Men på något vis så kändes det som att det faktiskt kan bli ganska bra med denna som fondvägg..


Eller vad tror ni? Eller ska jag vara en liten fjant och köra på den grå tonen jag tänkt 😉

Tänk att våra bebisar nyss låg i magen, nu har de börjat bli så med och hälsar på varandra. Älskade småttingar. Ser så fram emot att dela alla fina stunder när dessa små växer upp och snart springer runt tillsammans med de andra barnen! ♥

Hur blå ögon har hon inte den lilla sötnosen? ♥

NU ska jag krypa ner i sängen , imorgon väntar en nya dag med fortsättning av renoveringen av trappen!

Puss & Kram / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg