Så behåller ni er gråa ton på håret på bästa sätt!

Det var lite segt att gå upp imorse. Undrar om jag blivit allergisk mot något eller om jag helt enkelt håller på att bli förskyld. Det kliar något fruktansvärt i näsan. Jaja. Det löser sig.

Måste visa er mitt nya silverschampo och balsam som jag köpte sist jag färgade håret. När jag äntligen fått till mitt hår så grått som jag vill, så vill jag försöka underhålla det så gott som jag kan tills nästa gång jag ska färga det. Är bortskämd med att ha en svägerska som är frisör, då jag alltid blir uppdaterad med de bästa produkterna. Jag har provat många olika silverschampon men detta är verkligen SÅ himla bra.

Denna gången köpte jag även ett balsam, det har jag inte testat tidigare 😉 Men jag gör allt för att behålla denna snygga gråa färg vi fick till sist 🙂 Det är sån lycka att kunna färga precis som man vill nu efter graviditeten.

Nu ska jag kika igenom tapetproverna och se om jag kan komma fram till något och se om jag och min kärlek kan komma överrens 😉
Vad gör ni idag?

Puss & Kram

En reaktion till “Så behåller ni er gråa ton på håret på bästa sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg