Så firade vi påsken då, så firar vi nu..

Förre året, samma tid… minns att jag frös men det var iallafall fritt från snö. Jag längtar så til våren! Förra året firade vi påsken i Västervik. Så mysigt! I år är vi hemma. Jag har jobbat men är nu ledig. Ska bli mysigt att då umgås och mysa med familjen. Är extra tacksam. Man har det så himla bra verkligen. Själva påsken i sig firar vi inte något speciellt, våra barn brukar inte klä ut sig och gå påskkärring, brukar era barn göra det? Jag ser helst inte att våra gör det, jag tycker det är en gammalmodig o tråkig tradition som inte behöver leva vidare haha.

Planerna för helgen, min farmor fyller 80 år idag, så henne ska vi fira på söndag. Det var längesen vi var där, dom har inte träffat Leona ens så det ska bli kul att åka dit 🙂

Imorgon har vi lite andra planer , men först hoppas jag på en rejäl sovmorgon!

Jag ska också visa er en tjuvkik från sovrummet, gareroben med skjutdörrarna blev färdig i tisdags, vi är så jäkla nöjda Verkligen. Nu blir ni lite nyfikna va ? 🙂

vad gör ni i påsk? Berätta gärna! ♥

va rädda om er, kikar in imorgon förmiddag igen! Puss

2 reaktioner till “Så firade vi påsken då, så firar vi nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg