Vardag

Så firade vi påsken då, så firar vi nu..

30 mars, 2018

Förre året, samma tid… minns att jag frös men det var iallafall fritt från snö. Jag längtar så til våren! Förra året firade vi påsken i Västervik. Så mysigt! I år är vi hemma. Jag har jobbat men är nu ledig. Ska bli mysigt att då umgås och mysa med familjen. Är extra tacksam. Man har det så himla bra verkligen. Själva påsken i sig firar vi inte något speciellt, våra barn brukar inte klä ut sig och gå påskkärring, brukar era barn göra det? Jag ser helst inte att våra gör det, jag tycker det är en gammalmodig o tråkig tradition som inte behöver leva vidare haha.

Planerna för helgen, min farmor fyller 80 år idag, så henne ska vi fira på söndag. Det var längesen vi var där, dom har inte träffat Leona ens så det ska bli kul att åka dit 🙂

Imorgon har vi lite andra planer , men först hoppas jag på en rejäl sovmorgon!

Jag ska också visa er en tjuvkik från sovrummet, gareroben med skjutdörrarna blev färdig i tisdags, vi är så jäkla nöjda Verkligen. Nu blir ni lite nyfikna va ? 🙂

vad gör ni i påsk? Berätta gärna! ♥

va rädda om er, kikar in imorgon förmiddag igen! Puss

Läs också..

2 Kommentarer

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 31 mars, 2018 kl. 11:07

  Mysigt att se :).

  Jag är hemma med en rejält jobbig astma, ska ner om ett tag och få inhalera 🙂

  • Reply angelica 31 mars, 2018 kl. 11:13

   Men fy, låter inget roligt 🙁 Krya på dig <3

  Lämna en kommentar