Sista dagen på ledigheten och nu verkar den ha gett upp.

God förmiddag. Nu är jullovet slut för alla barn, men vi startar lite mjukt, första dagen är nämligen studiedag. Så vi är hemma och myser allihop en extra dag. Det kommer nog bli lite tufft att försöka vända tillbaka lite på dygnet för barnen, de har varit vakna länge och sovit extra länge på mornarna, men väckte de lite tidigare idag, så hoppas jag att de somnar lite skapligare till kvällen. Tror det blir nyttigt för alla att komma tillbaka till vardagen lite.
Jag ska till Läkaren på torsdag på kvinnohälsan och hoppas jag får bra hjälp därifrån. ♥Våra barn behöver verkligen få lite distans till varandra märker man, detta jullovet har de verkligen gått varandra på nerverna, även om vi försökt dela lite på dom då och då, så tror man ändå att de ska lyckas slå ihjäl varenda vissa stunder på dagen, mestadels de stora då förstås. Faktiskt tråkigt att det mestadels är så förbaskat tråkigt väder ute, lite snö hade ju inte skadat detta jullov, dock har jag plockat bort all jul nu och tagit in lite våriga blommor! ♥ Så för min del kan snön hålla sig borta nu tills nästa jul;)

Just nu sitter jag och kikar efter ny tvättmaskin och torktumlare, jag har velat uppdatera framförallt torktumlaren länge för den är verkligen inte bra, men nu har även tvättmaskinen börjat strula, den centrifugerar inte tvätten som den ska, inte så roligt när tvätten kommer ut dyngsur. Kanske inte det man känner för att lägga pengar på såhär efter jul, känns om att det gärna hade fått uppstå vid ett annat tillfälle, men är det inte så med allt iofs, när man minst vill att någon ska gå sönder så gör det.
Jag vet egentligen inte vilket märke man ska satsa på, men eftersom Rickard jobbar på elgiganten, så tänker jag att vi får bra hjälp därifrån, med vilka maskiner som kan passa oss bäst. Vill verkligen att tvättmaskinen ska ha snabbprogram så att det inte tar hundra timmar för en tvätt att bli färdig, och tumlaren vill jag också ska kunna tumla tork på ganska kort tid. Vi får väl se om vi kanske börjar med att köpa en tvättmaskin till en början eftersom att den verkar helt kaputt just nu.

Nu ska jag börja fundera på lunch här hemma. ♥
Hoppas ni får en fin dag.

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer