Sista dagen på ledigheten och nu verkar den ha gett upp.

God förmiddag. Nu är jullovet slut för alla barn, men vi startar lite mjukt, första dagen är nämligen studiedag. Så vi är hemma och myser allihop en extra dag. Det kommer nog bli lite tufft att försöka vända tillbaka lite på dygnet för barnen, de har varit vakna länge och sovit extra länge på mornarna, men väckte de lite tidigare idag, så hoppas jag att de somnar lite skapligare till kvällen. Tror det blir nyttigt för alla att komma tillbaka till vardagen lite.
Jag ska till Läkaren på torsdag på kvinnohälsan och hoppas jag får bra hjälp därifrån. ♥Våra barn behöver verkligen få lite distans till varandra märker man, detta jullovet har de verkligen gått varandra på nerverna, även om vi försökt dela lite på dom då och då, så tror man ändå att de ska lyckas slå ihjäl varenda vissa stunder på dagen, mestadels de stora då förstås. Faktiskt tråkigt att det mestadels är så förbaskat tråkigt väder ute, lite snö hade ju inte skadat detta jullov, dock har jag plockat bort all jul nu och tagit in lite våriga blommor! ♥ Så för min del kan snön hålla sig borta nu tills nästa jul;)

Just nu sitter jag och kikar efter ny tvättmaskin och torktumlare, jag har velat uppdatera framförallt torktumlaren länge för den är verkligen inte bra, men nu har även tvättmaskinen börjat strula, den centrifugerar inte tvätten som den ska, inte så roligt när tvätten kommer ut dyngsur. Kanske inte det man känner för att lägga pengar på såhär efter jul, känns om att det gärna hade fått uppstå vid ett annat tillfälle, men är det inte så med allt iofs, när man minst vill att någon ska gå sönder så gör det.
Jag vet egentligen inte vilket märke man ska satsa på, men eftersom Rickard jobbar på elgiganten, så tänker jag att vi får bra hjälp därifrån, med vilka maskiner som kan passa oss bäst. Vill verkligen att tvättmaskinen ska ha snabbprogram så att det inte tar hundra timmar för en tvätt att bli färdig, och tumlaren vill jag också ska kunna tumla tork på ganska kort tid. Vi får väl se om vi kanske börjar med att köpa en tvättmaskin till en början eftersom att den verkar helt kaputt just nu.

Nu ska jag börja fundera på lunch här hemma. ♥
Hoppas ni får en fin dag.

4 reaktioner till “Sista dagen på ledigheten och nu verkar den ha gett upp.

 1. Hej
  inann du köper en ny tvättmaskin ska jag ge dig några bra tips.

  Vet du hur gammal maskinen är?Fanns den när ni flyttade in eller har ni köpt den.
  Ett vanligt fel är obalans i trumman.
  vilket beror på smuts i silen och slangarna.
  Öppna silen.
  Slangarna där bak spola varmt vatten baklänges.Kommer ut mycket skit.Tar ca 10 -15 min.

  Tvättmaskiner är mile bäst på tork tumling,tvätt.
  Vi har alsko nu inte nöjd alls.
  Visst snabb program använder jag aldrig.
  Körde mycket på kort program med mile.

  Cylinda har jag aldrig testat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg