Smarrigt kaffe, när ska man packa BB-väskan ?

God morgon! Ledig helg tillsammans. Dessa dagar när man är hela familjen bara springer iväg, det är skönt när Rickard är ledig, man får avlastning men mycket fysiska saker. Sen kan jag också bli irriterad på honom för att han ibland är lika irriterande som ett barn, visst jag är kanske mer lättirriterad än vanligt. Men ibland kan jag undra hur gammal han är haha. Dessutom kan han ju få med barnen i hans knäpphet så då blir det en hejdundrande cirkus! När jag skriver om det så känner jag att jag blir lite full i skratt och att jag egentligen borde skratta åt hans galenskaper när han sätter igång 🙂 men han gör det ju liksom vid irriterande tidpunkter Hahaha. Men jag älskar honom innerst inne ♥

Nu ska jag visa er julklappen jag köpte till Rickard, lite otippat kanske men han blev överraskad. Han älskar verkligen kaffe så när jag hittade kaffe med olika sorters smaker så var jag tvungen att beställa , dessutom är det så bra för att man skänker även pengar till hjärnfondens forskning. Vilket jag tycker är helt fantastiskt!

Detta är verkligen ett genuint tips från mig så vill ni kika in hos dom så hittar ni dom här. Perfekt gåbort present eller likande. ♥

Idag tänkte jag tvätta upp bebiskläderna som jag hittade i garaget, lite tidigt kanske, men kan inte hålla mig=)
Sen tänker jag att jag ska plocka upp babyskyddet och kika lite närmare på det. Tänk så verkligt allt blir med dessa småsaker man gör. Läste i någon app att vissa började packa BB-väskan nu, i v31, jag har aldrig packat den så tidigt, tyckte det kändes lite väl tidigt, Med Leona var väl den som jag packade tidigast, då tror jag att jag började med den någon måndag innan BF. Med Leia vet jag att jag packade den samma dag som jag hade värkar =)
Det jag ska göra är att köpa på mig lite fler uppsättning nya kläder som jag vill ha med mig till BB, några ombyten till bebis. Och en ny pyjamas till mig själv. ♥
När började ni packa er BB-väska?

Igår sålde vi våran soffan till min syster, jag fick lite separationsångest för jag älskar verkligen den soffan, men den passar inte är i huset någonstans, eftersom vi köpte den när vi bodde lägenheten. Men den blev jättefin hemma hos Feffe, och jag kan ju åka och chilla i den när jag vill=)
Nu är det tomt på övervåningen och man blir mer och mer sugen på att dra igång renoveringen däruppe. Vi har en plan hur vi ska göra, och tänker att vi ska ta det i en lugn och behaglig takt. ♥
Hoppas ni får en fin söndag!
Kram Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg