Skitsöndag..

Jag har en tendens till att alltid vara lite down på just söndagar har jag märkt. Jag förstår inte varför. Det liksom börjar redan på morgonen. Känner mig helt ur gängorna, det värker extra i min skuldra idag och automatiskt blir psyket lite sämre.. Dessutom känns det som att jag har lite feber i kroppen också.. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig ner i sängen och dra täcket över huvudet och vakna imorgon igen. Men så ser ju inte verkligheten ut. Så då får man ju försöka göra det bästa av situationen, och hoppas att morgondagen blir bättre :).

Startade iaf dagen med lite jobb.. Har fortsatt arbetet med Emma & Johns bilder. När man jobbat på ett bröllop så tar inte arbetet slut när man lämnar brudparet. Skapandet av bilderna och sätta sin egna lilla touch börjar. Det tar tid, samtidigt som det är väldigt roligt att uppleva deras dag om och om igen, ser verkligen fram emot att leverera dessa bilder. ♥ Jag räknar med att dom ska vara färdiga nu i veckan.
_14A8950

Eftermiddagen spenderade vi tillsammans nere vid dockan, vi fikade på ett fik här i stan och lekte sedan i Lekparken bredvid. Till barnens förtjusning hade de gjort iordning linbanan, så det blev ett par åk!

Nu ska kungen i huset laga lite mat, ikväll bjuder han på fiskgryta! Det ser jag fram emot.
Tänkte visa er lite bilder från en annan maträtt han lagade för ett tag sen. Jag är riktigt bortskämd med att ha en man som älskar att laga mat i huset, när det är något jag själv inte tycker är så värst rolig 😉

Sist bjöd han på förrätt ala toast skagen, och till huvudrätt blev det en liten höstinspirerad kyckling, baconinlindad sparris med klyftpotatis och underbart god sås.

Namnlöst-1 _14A8921_14A8923 _14A8933_14A8944 _14A8949

 

Kram på er och tack för att ni kikar in hos mig. ♥

2 reaktioner till “Skitsöndag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg