Superhäftiga poliser och gravidfotografering…

Då har vi kickat igång denna vecka! Blev glatt överraskad när jag gick in på Allt för föräldrar och såg att det publicerat mitt inlägg. Så från och med nu så vet alla att det är jag som är trosmamman! 🙂 Om ni missat inlägget kan ni läsa det        –>  HÄR  

Jag känner mig fortfarande lite krasslig men något bättre kanske än igår.. Oftast blir jag såhär halvkrasslig men att det aldrig riktigt bryter ut! Vi får hoppas att det går åt rätt håll, men det brukar ju komma sjukdomar tillsammans med starter på dagis osv.

I eftermiddag har vi haft svärmor här en sväng, vi skämde bort henne och bjöd henne på mat.
Innan maten passade hon på att spela lite spel tillsammans med Leia ♥
_14A9340_14A9345 _14A9352
Trots att Farmor vann denna omgång så bröt faktiskt inte Leia ihop totalt vilket jag trodde…

Min mamma håller på och rensar hemma hos henne då hon ska flytta i början av oktober. Hon hade till barnens lycka hittat ett par Walkie Talkies . Så här hemma har de gått runt och pratat i dessa.
Även jag och Rickard fick tag i dom ett tag och lekte superhäftiga poliser.. Om folk hade sett oss skulle dom nog skrattat 😉

_14A9358 _14A9359


Ikväll ska jag åka iväg och fotografera en bebismage igen.  Sist var det Jenny som var själv i fokus men idag ska även hennes sambo vara med under fotograferingen. Det tidigare inlägget med fler bilder av Jenny hittar ni här HÄR_14A9165
Denna är min absoluta favorit från förra gången! ♥

Nu ska denna trosamamma plocka fram kläder inför morgondagen och tvätta av barnen som sitter i badet.

Välkomna hit alla nya finare läsare, hoppas ni kommer trivas!

Kram ♥ / Angelica
PS. Man märker att hösten är på intågande när Idol har premiär ikväll.. Ska ni se? Jag är en riktigt idol-nörd och brukar se alla program 🙂 ds 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg