Skydda dig på naturlig väg…

God Morgon. Hoppas att ni har sovit gott. Jag startade dagen med att ta tempen innan jag gick ur sängen. Det är så att jag ska prova att använda mig av Natural Cycles som preventivmedel. Jag har alltid haft problem med preventivmedel, alltid mått jättedåligt när jag ätit p-piller, mycket biverkningar osv. Efter att jag fick Leia så satte jag in kopparspiral för att slippa hormoner. Den fungerade jättebra då och jag var nöjd. Men när vi planerade att Lowa skulle bli till så tog jag ut den och sen blev Lowa till direkt när vi började ”försöka” 🙂

Efter att hon föddes så satte jag in kopparspiral ännu en gång och jag var nöjd med den i ungefär ett år. Sen fick jag problem med blödningar som aldrig slutade. Så jag sökte upp till gyn och då hade spiralen flytta på sig lite och växt fast fel.. Så de tog bort den, vilket gjorde ganska ont, men en befrielse att få bort.Så efter det bestämde jag mig för att aldrig använda spiral något mer.

Sedan efter min ”medicinska abort” eller missfall vilket man nu vill kalla ( som ni kan läsa om HÄR ) så har jag ätit mini-p. Jag har varit relativt nöjd med dom, förutom att jag har fått lite småblödningar då och då.
För ett tag sen så kikade jag på Narural cycles, men den var då inte kliniskt testad så jag vågade helt enkelt inte prova på den då.

Men nu är den kliniskt testad och säker till 99.9% så jag kände att denna kommer passa mig perfekt.
Så jag laddade ner appen och appen och beställde hem termometern.
Och det är så sjukt smidigt. Den mäter sin basaltemperatur i 30 sekunder innan man går ur sängen  och sedan slår man in den siffra som man får i displayen i appen och sedan så räknar den ut om det är säkert eller inte.

Denna app kan man både använda till om man vill bli gravid eller undvika graviditet. Supersmidigt. Som alla vet finns det bara ett fåtal dagar i månaden då det är extra stor chans att bli gravid, och denna smarta app räknar ut exakt när dessa dagar är.  Vill ni veta mer så kan ni läsa HÄR
_14A1413
_14A1403_14A1407
Jag har bestämt mig att jag ska testa den iallafall en månad till att börja med. Men är det inga konstigheter så kommer jag definitivt fortsätta, det skulle vara en lättnad att slipps ha massor av hormoner i kroppen, även om det är väldigt få hormoner i mini-p.

Har ni testat på denna? Berätta gärna om era erfarenheter kring detta preventivmedel, om ni är nöjda eller inte 🙂

Nu ska jag sätta igång med lite måsten här hemma. Vi hörs lite senare.

Kram♥

 

4 reaktioner till “Skydda dig på naturlig väg…

      1. Hej 🙂 jag körde med ”Persona” i många år, den är liknande, man kissar på en sticka och den mäter om man är nära, el har ägglossning.., har varit supernöjd!! Har även jag haft ”problem ” med vanliga preventivmedel och rekommenderar detta sätt varmt!

  1. Hhahaha alla kändisar kör med den skulle aldrig ens våga tänka tanken sen står man där kanske en vacker dag men nu är man för gammal !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg