Snart sätter vi tänderna i vardagsrummet och så såg huset ut INNAN vi flyttade in.

Vi fortsätter renoveringen här hemma, snart är sovrummet helt klart och jag kan visa er före och efterbilder. Vilken skillnad det är. Det är SÅ annorlunda att nu komma hem till vårt hus och det inte är så mörkt och murrigt. Älskar det ljusa.
Jag trodde att heltäckningsmattan skulle komma idag, men såhär i semestertider verkar det vara något försenat så jag håller tummarna att den kommer imorgon!

Nu håller vi på och försöker välja färger till vardagsrummet. Vi klurar och funderar. Det finns så mycket snyggt men så svårt att veta hur vi ska välja.

Barnen har lekt med grannbarnet idag. Så roligt när de börjar nätverka och hitta kompisar i närheten. Jag var inne och gick lite husesyn. HELT galet vad annorlunda husen kan se ut trots att dom är samma. De hade även renoverat sitt kök så det var vitt.
Alltså gud, SÅN skillnad. Nu är jag ännu mer sugen på att sätta tänderna i köket också. Tänk att få det helt vitt..Det är ju likabra och köra på medans vi ändå är i gång eller vad säger ni? NI minns väl hur mörk köket är just nu.
Bilder på hus huset såg ut innan vi flyttade in hittar ni HÄRDet är redan sån stor skillnad med det vi gjort hittills! Förhoppningsvis kan jag fota imorgon när vi fått dit mattan också.. Men så länge får ni se lite detaljbilder, vad tycker ni om den gråa färgen i bakgrunden?

Imorgon ska jag försöka komma iväg till blomaffären, och köpa på mig lite blommor, jag behöver även köpa en ny fönsterbräda innan jag kan ställa dit några blommor, vägrar sätta tillbaka den bruna ;P

Garderoberna ska även få nya knoppar, vi hade köpt nya, men tror inte jag blev riktigt nöjd. Är ute efter
läderhantag, svarta kanske? Vad tror ni om det? ♥ De som sitter just nu är inte alls i vår smak..
P&K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg