Vi trotsade regnet..

Kikar in lite snabbt innan jag däckar rakt ner i sängen, kan inte förstå att jag aldrig får tillbaka energin. Jaja snart kommer den väl. Jag börjar känna mig lite deppig att denna sommar snart är över, den blev ju inte alls som vi tänkt oss på grund av renoveringen osv. Känner mig arg, ledsen och frustrerad. Men det kommer bli bra, jag vet det. Men svårt att hålla modet uppe.
Idag öste verkligen regnet ner. Vi bestämde oss för att åka iväg på ett litet mysigt äventyr, bara familjen och bara vara en stund. Komma hemifrån på en liten roadtrip. Visar er imorgon vart vi var. Jag tror ni skulle gilla det, jag fick ett lugn där iaf. ♥

När vi kom hem trotsade vi regnet och slängde på grillen. Den har jobbat flitigt denna sommar, och jag är glad att det var bland det första vi köpte när vi flyttade till huset. Vi är mer än nöjda! 🙂

Mätta o belåtna hamnade vi som i en hög i soffan innan alla tre kidsen slocknade i sina sängar. jag ska krypa ner och göra Rickard sällskap. Få några timmar sömn, imorgon fortsätter vi färdigställa sovrummet.. Imorgon ska det tametusan vara färdigt!

Kram och tack för alla fina ord ni lämnar i kommentarerna, ni är för söta! ♥

En reaktion till “Vi trotsade regnet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg