Snygga mobilskal med praktisk korthållare!

 – Reklam för bounir –

Måste kika in en liten sväng och visa er mitt nya mobilskal som jag köpt till min nya telefon, jag hade det till min gamla telefon också, men när jag uppdaterade till ny modell så passade inte mitt gamla skal tyvärr. Men jag älskade verkligen mitt gamla skal och att ha en liten plånbok på baksidan av telefonen med plats för kort är genialiskt. ♥

Förra gången beställde jag ett skal som var lite mörkare beige och en ljusare ficka på, Så himla fin kombination.

Med dessutom en matchande fodral till min laptop. Man kan antigen köpa skal som redan finns eller designa ditt eget för egna önskemål. NI kommer direkt till deras hemsida HÄR

Så himla glad att jag dessutom kan erbjuda er en fantastiska rabatt, med koden SANDBERG20 får ni 20% rabatt i hela 48H.

 

Såhär ser mitt nya skal ut, denna gången valde jag att ta fickan och skal i samma färg. Så nöjd så. Alla deras produkter är veganska och det finns en uppsjö av snygga skal och fodral, dessutom kan du om du önskar designa ditt egna.

Så missa inte att kika in HÄR

o koden sandberg20 ger er 20% rabatt på hela ert köp ! 🙂

Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg