Uppdatering kring barnmorskebesök och dekoration till kalas.

Hej. Känner mig mycket mer utvilad idag, en natt utan förvärkar gjorde susen, jag har endast vaknat för att gå på toaletten och sedan har jag kunnat sova vidare, SÅ himla skönt och välbehövligt, jag har lite svårt att vila på dagarna annars sådär, även om jag vet att man borde.. men jag gör så gott jag kan. ♥ Men som sagt, känner mig mer pigg idag. Hade ett besök inbokat hos barnmorskan idag, det är det sista inbokade besöket innan BF, idag är det 7 dagar kvar enligt appen. Det är så spännande. Igår var jag otroligt uppgiven och ville nästan kasta in handduken och tänkte att jag kommer aldrig orka föda denna lilla krabat ens, för att jag var så himla trött.
Men idag känns det lite bättre, vi lyssnade på lillasyster och det lät fint, alltid så skönt att få komma dit och lyssna på hjärtat. Även om jag kan göra det hemma också , så blir det inte att jag gör det, utan fokuserar mer på att känna hennes rörelser osv. Nog har man ett stort ansvar på sig. Men känner mig alltid lugnare efter att jag varit där, ♥ Nu hoppas jag inte att jag behöver gå på nästa besök eftersom det är nästa fredag, vilket betyder att jag då gått över tiden två dagar. Det har jag helst inga planer på att göra 😉 Men det har ju sin charm detta att inte veta. Idag är jag så pigg så idag vore ju en bra dag haha. Men inte troligt att hon prickar in idag.
Jag skulle gissa att det antagligen blir någon gång i helgen. Eller så inväntar bebis vagnen som beräknas komma på måndag. Hur som helst är det inte så långt kvar, och jag ser verkligen fram emot att få lukta på henne. ♥


Dagens kula, en bild tagen i farten bara, imorgon är det trosdag och då går vi in i ny vecka, 39+0 så kanske att man orkar ta en finare bild på magen då. ♥

Allt såg iaf fint ut , bebis ligger väl nedträngd som sist. Min största fråga jag hade var väl egentligen om förvärkarna gjort något som tagit förlossningen framåt liksom.  Något måste dessa vakna nätter gjort annars bryter jag ihop och gråter en skvätt tänkte jag. Men efter en undersökning kunde det konstateras att livmodertappen är supermjuk och jättemogen. HURRA, dock är yttre modermunnen öppen 2 cm, den inre inget än så länge… Så mogen för hinnsvepning tex var jag inte, nu hade de inte gett det idag ändå eftersom jag inte har gått över BF ännu. Men man är ju alltid nyfiken.
SÅ allt är så redo iaf, och förvärkarna har iaf gett resultat så det får man försöka trösta sig med. ♥

Såhär i slutet är det ju verkligen svårt att leva på ” som vanligt” men det är ju också det bästa man kan göra för att låta tiden gå. Nu blir det långledigt för alla, röd-dag imorgon och sen en klämdag på fredag. Mysigt för Leonas skull att få vara ledig på sin födelsedag. Hon har väldigt länge pratat om att hon vill ha uniqorn tema när hon har kalas. Som jag nämnt tidigare så beställde jag hem lite produkter inför det, jag försöker tänka smått nu denna gång eftersom vi inte riktigt vet hur och när och var detta kalas blir av, men vår tanke är att ha ett gemensamt som sagt för både Leona och Lowa, eftersom de fyller så nära inpå varandra.. Det är helt omöjligt att fira både på själva födelsedag och sedan även ha dagar när man har själva kalas. Eftersom barnen fyller så himla tätt i maj/juni så blir det oftast lite övermäktigt. Såhär hade jag känt även om jag inte var gravid också 🙂 Så därför smidigt att slå ihop kalas. Men vi får se hur allt bli, hur som helst så kommer vi göra det bästa för våra barn så att de känner sig ordentligt firade. Leona hon är så nyfiken om bebis kommer på hennes födelsedag. TÄNK mamma. Ja tänk OM ♥Här är lite av pyntet jag beställde hem. Älskar att man hos myperfectday.se kan beställa produkter via teman.


Matchande ballong med små söta tallrikar.

Sen lite mer ballonger i härliga pastellfärger, och sedan lite smidiga dekorationer som man kan ha till tårtan. Sist gjorde vi egna av sockerpasta, men den här gången tänkte jag som sagt lite enklare, och jag älskar att det verkligen finns allt för alla hos dom.

Kika in vet jag.

Nu ska jag titta över alla paket till Leona så allt blir inslaget och förberett. Ikväll kommer min älskade mamma hit och ska skämma bort oss genom att bjuda oss på mat. Mums.

Kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer