Sommaren är här och denna dag var Lowa redan född…

Högsommaren kom hit på en dag. Höggravid i 30 grader, svullen vätskefylld i stödstrumpor. Livet känns inte allt för roligt då. Bröt ihop igår i soffan och bara grät. Kunden inte sluta gråta.. tårarna bara forsade. Snälla någon rädda mig typ. Tycker lite synd om min familj. De får stå ut med ett gnälligt preggo.

Fem dagar kvar till Bf. När jag var gravid med Lowa så kom hon denna dag. Bebis verkar inte ha samma planer. Synd. Är nyfiken på henne faktiskt. Men man måste ju samtidigt försöka att inte bli störd. Leva på livet normalt. Men det är ju svårt när man ständigt blir påmind när man inte kan göra saker normalt längre.

Ikväll ska vi laga lite pastasallad till kvällsmat, Något enkelt i värmen. Vad ska ni äta?

Sen funderar jag på att ta med barnen någonstans och se om de kanske vill ta en bild tillsammans med magen? Även om jag vantrivs något fruktansvärt så kanske jag ångrar mig efteråt?

Kikar in lite senare! Helst av allt önskar jag att förlossningen drar igång , lille bebis vi är superroliga utanför magen och dina syskon längtar ihjäl sig 🙂 det är ju nästan sjukt jobbigt att vara nära Bf, detta är något jag verkligen förträngt. 

Puss på er<3

2 reaktioner till “Sommaren är här och denna dag var Lowa redan född…

  1. Ta det som det kommer, man blir bara mer stressad, men ja lätt att säga och ja det är ju jobbigare då man är gravid då det är varmt. Fin bild på dig vid bryggan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg