Studentfirande och mer bilder från vårt hus!

Förlåt för min frånvaro. Ibland hörrni så kommer livet emellan. Har tänkt kika in här och skriva några rader, men ibland får man inte till det.. men nu så:)

Vi har verkligen fullt i  helgen.. I fredags var vi hemma hos Madde och Micke och firade Victors stundent. Tänk att Madde har en son som är i samma ålder som min yngsta syster.. helt galet att hon blev mamma vid 15 års ålder.  Unga mammor, grymt egentligen, jag hade aldrig klarat av det i den åldern.


Första mötet ♥

Vi blev bjudna på god mat och god tårta ❤️ Trevlig sällskap och barnen var lyckliga att ses igen. Det var ett tag sen vi sågs och det bästa barnen vet är att umgås med varandra. Första gången som Madde och Micke träffade lilla Leona också… Tänk att våra små bebisar är här nu, helt otroligt.. snart springer dom också omkring och leker med de andra barnen.

Mathilde-Isabelle och Leonas första möte. Undrar om Madde och Micke planerar nummer 11? Jag tror det blev lite sugna ♥ 😉

I lördags tog vi oss en promenad bort till vårt hus. Nu är det så nära, vi börjar verkligen räkna ner nu och det är dags att börja ta tag i de praktiska sakerna. Adressändringen är gjord iaf, bara resten kvar.. el , bredband, försäkringar osv…

Vi tog med barnen för första gången till huset också. Det var så roligt att få visa vart vi snart ska bo och dom verkar tycka att det blir riktigt bra. Vi kommer trivas. Jag passade på att fota lite utomhus, det har jag inte gjort tidigare. Vi mätte också hur långt det var runt huset där vi tänker att vi ska sätta staket, dock funderar vi på att kanske bara gränsa av först i början… här ska ni få se lite bilder från vårt gula hus, ganska roligt att både jag och Rickard är uppvuxna i gula villor.. 🙂

 Barnen cyklar mot huset, ÅH jag längtar ihjäl mig nu! 
Här är framsidan av huset och det är här vi eventuellt tänker att vi ska sätta staket, Och visst blir det snyggast med vitt trästaket mot det gula/vita?

En glimt från baksidan, nu kliar det i fingrarna att köpa blommor och plantera=) Jag som inte alls har några gröna fingrar =P
Barnen började genast att springa runt huset och vill inte gå därifrån när det var dags att gå hem! ♥

Hela dagen igår spenderade vi med att packa här hemma, nu bor vi verkligen tillsammans med fullt med kartonger överallt. Imorgon ska Rickard åka iväg med ännu ett last till tippen!

Nu ska jag krypa upp i soffan och äta lite jordgubbar.

Puss och kram / A

 

3 reaktioner till “Studentfirande och mer bilder från vårt hus!

  1. Det blir jättefint med vitt staket. Skulle välja thujor istället. Är inte kul att måla alla dessa staket. Tro mig.
    Jag tycker det ser ut som om Micke mer tröstar Madde, det skulle ju ha blivit två. Man kan alltid hoppas på att det blir en 11.a eller 11-12or hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg