Nu är det nära…

Kikar in lite snabbt och vill säga godnatt. Igår var vi på trevligt studentfirande hemma hos Madde och Micke. Idag har vi varit och införskaffat fler flyttkartonger, börjar packa , fortsätta rensa.. Det är nära nu. Vi har även varit förbi huset idag , barnen har varit där för första gången, det känns så fantastiskt och så NÄRA nu. Tog med kameran och har tagit lite bilder utvändigt, men har inte hunnit lägga in dom i datorn. Håll utkik under morgondagen så ska jag visa och berättta mer 🙂

För er som vill ha en liten tjuvkik så har jag delat en liten film på min Instagram, följ mig —> angelicasandberg.se

Sov gott finisar.

puss/A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer