Graviditet Leona ♥,  Vardag

SuperCharlie har flyttat in och leverans från besafe.

I samarbete med besafe.se

Vilken dag. Nu kommer lite gravidgnäll, men det står ni ut med va? Har verkligen börjat känna att hon har det lite trångt därinne redan, och alla hennes volter gör stundvis så jäkla ont. Hon är verkligen både högt upp vid revbenen och trycker så det börjar bli lite jobbigt att sitta upp och äta, man känner sig skapligt mätt på direkten. Men det är väl såhär några veckor nu tills att det är dags för henne mot slutet att sjunka ner.  Jag börjar även känna av lite tryck ned mot ljumskarna och känner mig riktigt öm, kanske skulle försöka leta rätt på mitt foglossningsbälte och iallafall ha det på mig när jag jobbar. Även om jag tar mycket pauser och sätter mig ner så känner jag att det stundvis är tufft.
Men nu ser jag fram emot några lediga dagar från själva kontoret, sen ska jag jobba med annat. ♥

Jag har redan förberett inför morgondagen, batteriet är på laddning och jag har tömt minneskorten. Så håll nu tummarna att vädret är fint imorgon och att det inte är som idag, för det har verkligen regnat hela dagen.

Förresten läser ni för era barn på kvällarna? Vi har som rutin att alltid läsa en bok för barnen, avslappnande och mysigt. Det är heligt att ge dom den egentiden på något vis. Dessvärre har vi verkligen läst alla böcker vi har så många gånger att man börjar tröttna, så vi köpte på oss två nya böcker idag. Barnen blev superglada och började genast kolla in alla bilder och diskutera vad de handlade om.

Det blev två nya SuperCharlie böcker, de har några sedan innan, senast köpte vi bland annat en i julklapp och de tycker verkligen om dom, så det blev ett bra val, då jag tycker att de passar båda åldrarna på barnen.

Det har verkligen kommit ut mycket nytt på marknaden sen jag var gravid sist och ni vet ju att jag har börjat köpa på mig saker inför bebis ankomst. Babyskyddet är bland annat fixat, jag blev lite osäker på om vi skulle ha en bas eller inte. Men efter att jag provmonterade babyskyddet i bilen , läs hela det inlägget här. Så kände jag att vi kanske trots allt skulle ha en bas. När jag slängde ut frågan på instagram så röstade alla för en bas, så valet blev helt enkelt inte så svårt. Det fick bli en bas. Så idag fick vi leverans på posten 🙂


Världens bästa lilla hjälpreda.

Så testade vi att montera den på , och det herregud vad smidigt, att slippa hålla på fram och tillbaka med bältet. Nu får vi se hur länge jag kan hålla mig från att testa att montera den i bilen. Jag fick även tips av er härinne att det kanske inte fanns iso-fix i framsätet på bilen, vilket det inte gjorde när vi kikade efter. Så det kommer bli montering i baksätet. Vi får väl se hur mycket slagsmål det blir mellan barnen om vem som ska sitta nära bebis. ♥ Läs mer om både babyskyddet och basen på besafe.se

Jag tror det börjar förstå att det snart kommer komma en liten bebis till oss, Leia undrade idag om vi skulle komma hem samma dag som bebisen kom ut, och Lowa har börjat leka att hon är bebis? Hon går liksom runt och pratar bebisspråk perioder av dagarna att man knapp hör vad hon säger, hör det till hennes ålder kanske? Att hon fortfarande vill känna sig liten? -Vad tror ni?

Vi avslutade fredagkvällen med att laga hamburgare, smakade fantastiskt. Längtar ännu mer till våra grillkvällar, som vi grillade tillsammans med våra fina vänner förra sommaren, och tänk, detta år kan vi även vara hemma hos oss i vår villa. Nyp mig i armen.

Kram & Natti. / A

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.