Svart detaljhylla och nu har jag valt färg till hallen!

God förmiddag. Har ni en härlig helg. Dagen igår var tuff så idag hoppas jag på en bättre dag. Livet är upp och ned ibland, men jag ska inte sticka under stolen i att det den senaste 1.5 åren har satt sina spår. Får kämpa dagligen, och det gör mig både arg och ledsen.
Fick tidigt morgonbesök av min syster igår, hon var i stan tidigt så hon kom hit på en kaffe och myste med mig och barnen.
Idag åker hon iväg utomlands, det är jag väldigt avundsjuk på faktiskt, tänk att kunna åka iväg, hon ska vara borta i åtta dagar. Jag kikade faktiskt på resor tills nästa höst, men de verkar inte ha släppt resorna så långt fram ännu? När gör dom det?
Det är så dumt, för from nu har de ändrat i skolan att man inte lägre får ta ledigt under terminen, utan att man får lägga sin semester på loven. Kanske tokigt ändå, då har man liksom en veckor på hela hösten om man kan boka, som passar in skolan, jobbet och livet. Men vi får se om vi hittar något bra att komma iväg på!

Leona min lilla höna, går och springer och är överallt. På två sekunder tar hon sig upp i trappan, vi har inte fått upp grinden vid trappen ännu pga att det inte finns något bra att fästa i , så får nog försöka sätta dit en egen regel på ett bra sätt, det är verkligen prio här hemma nu, för som jag springer , kan inte lämna henne ensam två sekunder förrän hon är i trappan och så tittar hon på mig stolt o skrattar!


Leia bakade muffins igår eftermiddag och överraskade oss, Leona smaskade i sig som aldrig förr. ♥

Ser ni hyllan som jag fått upp på väggen bakom matbordet, Tänka sig att jag valt att sätta upp en svart detalj, det var ett tag sen som jag hade svarta detaljer, har varit väldigt inne på vitt i många år. Men denna hylla fyndade jag för 169kr styck på Claes Ohlson. Köpte två stycken som jag sedan satt i olika höjder, man kan givetvis sätta dom precis som man vill. Men tyckte det blev fint, nu behövs bara lite fler detaljer, sen har jag tänkt att printa ut lite bilder på våra kids och sätta upp.

Visst blev det fint?

Nu har jag äntligen kommit fram till en färg som jag vill ha i hallen. När vi gjorde garderoberna i sovrummet och tog bort garderoben som var i hallen så behövde vi måla om den nya väggen vi byggde upp. Jag var lite sugen på att få in färg i hallen och inte bara ha helvitt, testade med tre olika kulörer , men ingen kändes bra. Så nu i månader är den första väggen man ser när man kommer in i hallen , målad med tre olika kulörer. Stör ihjäl mig varje gång. Men nu har jag bestämt mig, det blir ingen av de kulörerna utan istället ska jag måla med kalkfärg. Är även sugen på att måla resterande väggar  ( förutom fondväggen ) i Leonas rum i samma färg. Har hittat en perfekt beige färg, alltså hur snyggt är det inte att blanda beige och grått?
Älskart!

Nu ska jag rodda hemmet lite, innan vi ska iväg i eftermiddag, jag ska förhoppningsvis färga håret, lite mörkare och åt det beiga hållet och sen blir det våffelfest!
Längtar redan efter min kärlek i livet, och snart är det bara några få dagar tills vi får en hel ledig dag tillsammans! ♥
Vad pysslar ni med idag?

Vad rädda om varandra!
Kramar/ A

4 reaktioner till “Svart detaljhylla och nu har jag valt färg till hallen!

 1. Udch..jobbigt att inte må bra. Ta det så lugnt du kan!
  Ni har det så himla fint. Blir sugen på att greja här hemma jag också..när nu orken infinner sig!

  Men du..vi bokade resa ett helt år i förväg, och har gjort så många gånger, så det ska inte vara något problem! Kram kram

  1. Ja de där med orken.. hoppas du får lite snart, det är så vackert hemma hos er!

   Jamen va tusan, är de specifika hotell! Försökte titta i oktober 2019 men gick inte välja några datum? ( va inte på ving) kanske jag som är ovan och inte kan! Skulle vilja boka in höstlovet nästa år, du som är proffs får hjälpa mig 🙂 kramar

  1. ja men de är ju det, man ser verkligen skillnaden 🙁
   Ja det hoppas jag också, har fått så mycket fina tips! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg