Tänk att de finns så fina människor därute!

God förmiddag. Jag sitter en lärobok i handen, försöker läsa och bli klok. Det känns spännande att ha börjat studera igen, det var ju minst sagt längesen, och jag hoppas att de ska gå bra, kursen är inte så lång och jag märker att jag har en hel del gratis efter snart två års jobb på Neo.  Håller också på att kika efter ny kyl och frys. Okej, vilken djungel! Kylen har gått på sista versen länge tyvärr, hyllor har gått sönder och den kyler inte alls som den ska, och den håller inte tätt när man stänger den. Vet inte hur gammal den är men den har säkert några år på nacken, och så är den inte av något känt märke så kanske inte bästa kvalitet heller. Så nu måste vi helt enkelt ta tag i att köpa nytt. Men det finns ju verkligen en hel djungel av allt, jag tänker ändå att man ska köra på något ordentligt märke så man vet att de håller. Har hittat ett från LG, som även har inbygd ismaskin, alltså det har ju alltid varit min dröm. Framförallt när jag var gravid med Leona och hade cravings på just is.
Men har sett att dom kyl och frysen inte är så breda som när man har en kyl för sig och en frys för sig, så då får vi väl fixa någon slags täcklist eller skiva av något slag. Men ni får väldigt gärna komma med era tips ni som bott i hus lite längre än vad vi gjort, och kanske bytt ut kyl och frys, vad bör man satsa på för märke? 

Sen måste jag visa er något så otroligt fint som gjorde mig alldeles varm i hjärtat, ni vet att jag har varit ute ett par gånger i skogen och letat efter skogens guld, kantareller till min mamma som inte mår så bra. Jag vet att hon för ett tag sen skrev att hon var så sugen på en kantarellmacka och jag skulle så gärna vilja ge henne en sån när hon väl kan börja äta igen, men jag har ju inte lyckats hitta så mycket när jag varit ute. Jag är ingen van svampplockare, men tycker verkligen det är rogivande. Men så har jag ju världens finaste bloggläsare, för titta vad jag fick på posten! ♥

Tänk att de finns så fina människor därute som lägger ner tid på att ge sig ut i skogen och plocka ihop lite åt oss. Tusen tack fina Lotte för din omtanke. ♥ Jag blir ju så blödig av sånt här alltså! ♥ Så nu ska de rensas och frysas så mamma kan få sig en god kantarellmacka sen när hon får äta igen. ♥

Nu ska jag ta en tidig lunch, Hoppas ni får en härlig dag! ♥

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg